0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Наташа, поздравляю Сашеньку с 9-ю месяцами!!!Алёна, поздравляю Вероничку с 8-ю месяцами!!!здоровья вам, счастливых незабываемых дней, новых достижений и хорошего настроения!!!
Кать какие свечи посильнее анальдима? Нам этот анальдим вообще к одеому месту дверца ...ой капец самая худшая ночь в моей жизни. Мое состояние вот такое я не знаю как сбить эту долбаную температуру
ой покручк анальдиму сонце нема. там і так димедрол є. решта у всіх засобах в основному парацетамол, чи ібупрофен. тільки торгові назви міняються. якщо маєш вібуркол дай ще його, він теж гарно діє. давай багато пити.темпа яка?
а я,когда ставила вибуркол,вообще толку не было..и врач потом сказала,что он не жаропонижающий
Получится
приєднуюсь до привітань а ще я знову пожалітись... за вікном +12. капец. вчора знов буря. на Волині кожен другий дім пошкоджений ато і взагалі розвалений. 5 км від нашого міста, дерева повиривало з корінням. капец просто. і в нас так завжди. маааксимум тиждень тепла, такого нормального маю на увазі хоча б +30, а потім ціле літо всі бурі з України на Захід сунуть. нафіга? позавчора зірвало нам з даху кусок шиферу. чесне слово вже так надоїло. навіть брат мій, він в Чернігові вже напевно років 10 якщо не більше живе і працює казав, що в вас прям клімат інший, подощить день і далі ок. а в нас як затягує, то може і тиждень дощ падати.
Натали... ты когда краски заберёшь?