Людочка, поздравляю Валерию с 8-ю месяцами!!!

Юлюшка, поздравляю Лерочку с 6-ю месяцами!!!

і я і я приєднуюсь

блін капец пів ночі не спала, мало того що мале джазу давав так руку ще й видать надірвала, біль була ужасна, враження що прям кістка болить. нічого розумнішого я не придумала як натерти руку горілочкою і закинулась кетановом

вроді вже норм більш менш.для малого я відкрила нові простори, раніше він повзав в двох суміжних кімнатах. одна з них типу дитяча ну там вся підлога застелена,і є все починаючи з шезлонга(в який він вже не поміщається, а так встає перед ним і бавиться іграшками що висять

) і закінчуючи качельками ну і всяким таким. там завжди миється підлога і тд. а в самому будинку я не бачу потреби кожен день мити підлогу, так прибирання раз в тиждень, і всередині тижня волога уборка ще раз. а від сьогодні Тімка офіційно проповзав всі кімнати, подивився на пральку, тепер мені трошки краще бо можна щось по бистрячку варганити на кухні і він біля мене буде. я рада, бо це трошки спрощує мені життя. раніше було прохолодно через те я так робити не могла. будинок не великий, але все таки то не квартира- в ній там хай 2 зовнішні стіни, і підлога тепліша, а тут не так.