0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
у меня в чашу мультиварки влазит 4 стаканчика для йогурта по 200 мл... я пакет молока ( у меня ультрапастеризованое Селянське - там 900 г и 1.5 % жирности) нагреваю до 40 градусов, немножко - 10 г отливаю в чашечку и сыплю пол бутылочки бифивита и перемешиваю хорошо, потом это вливаю в остальное молоко, перемешиваю и разливаю по баночкам под завязку, закрываю крышками ( там трошки лишнего остается) и ставлю на программу йогурт на 8 ч. На утро -
я все робила так само...
Кать, а молоко какое было?
тепленьке перекип*ячене. весь посуд, ложечки, стаканчики для йогурту- все простерилізоване було. Капец, не щастить мені з тими йогуртами
Молоко домашнее? У меня с домашним та же история
так домашнє
ну ладно, шо тут говорити будем пробувати ще.як не вийте ну то не вийде, шкода просто матеріалу. дякую за порадиі підтримку
я на днях теж робила йогурт з домашнього молока і закваски віво, в мультиварці, 8 годин тримала, а вийшло, не йогурт, і не кефір, а, вибач, як соплі
может поэтому. а вы в холод ставили потом? у нас сначала жидкое, а потом ставлю в холодильник на пару часов и густеет
я сама в шоці поставила в холодильник. і зробився кефір. я рада. і ще одне в інструкції пише що можна зберігати до 3 діб. це мається на увазі готовий продукт чи з моменту початку сквашування?