0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
і ми користуємось дада, підгузники класні, нам тут біля Польщі продають просто в прозорих пачках, без малюнка, виходить дешевше. мені подобаються. Ну починали ми звичайно з памперсів і хаггісів, для зовсім маленьких вони(дада) я думаю не підійдуть. а от з 3 можна сміло починати. А як ви ще малих пеленаєте? вони вам даються? я малого пеленала майже до місяця, потім він почав кректати, злитись і я перестала його насилувати. Зараз він спить весь час з ручками доверху, не уявляю шо би мені було б якби я його запеленала в мішку спить гарно, але, в нас вже сьогодні на вулиці +17, опалення я вже виключила. в мішку йому на ніч точно буде душно. Я тоді вдіну тоненьку кофточку і повзунята- тоненькі тіпа ситценві, по ходу кулір, якось так.
Аннушка Gora,почему нельзя печь паски???Моя бабуля(95 лет) говорит,что печь их можно до Троицы....
Люба и Вика, поздравляю вас и ваших девочек Вероничку и Машеньку с их 7-ю месяцами!!! здоровья, счастливых, незабываемых моментов в жизни и мирного неба над головой!!!
Девочки, кто кормит грудью, вы пьете витамины какие-нибудь?
Він же засинає в мене на руках, а пеленаю вже в "безсознательном" стані.... Бо як не спить - то не дається, звичайно)))) Сила ж в рученятах вже є)))))
Не пью ничего
Леночка, как вы?
ТТТ, сегодня без темпы. Есть надежда, что завтра выпишут, если будет без изменений