Чернігівський форум про дітей

Голосування

Осенние грибочки 2014 встреча 5 октября

да
нет
лучше другой день
время первая половина дня
время вторая половина дня

Автор Тема: Осенние грибочки 2014  (Прочитано 719794 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

SGNata

• ★SuperStar★
  • 063 917 38 68
Re: Осенние грибочки 2014
« Reply #15765 : 22 Квітня 2015, 10:39:22 »

та по чуть чуть,якщо ви ще не пробували його до того, маєш бачити по дитині. Взагалі ВООЗ дуже проти молочка до року, але мені чесно кажучи по барабану, ми ж якось повиростали, і манку до року теж їли і нічого все ок. А те що екологія колись була інша. то я маю теж багато чого на цей привід сказати ;)

100%, я того же мнения.

moskaleno4ka

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 0953707648 Аня
« Reply #15766 : 22 Квітня 2015, 10:39:27 »
Еще вопросик к тем, у кого дитё уже хотя бы с первым зубиком - сколько дней ваш ребятёнок истерил до вылазки зубика? я уже неделю не сплю ночью вообще  :walldash: , иногда днем перекемариваю с малым и всё((( молоко пропало окончательно :'(нижняя десна немного распухла и ее низ побелел...
электротовары, сантехнические приборы,
 ручные инструменты, садовое - в личку

SGNata

• ★SuperStar★
  • 063 917 38 68
« Reply #15767 : 22 Квітня 2015, 10:40:28 »
Еще вопросик к тем, у кого дитё уже хотя бы с первым зубиком - сколько дней ваш ребятёнок истерил до вылазки зубика? я уже неделю не сплю ночью вообще  :walldash: , иногда днем перекемариваю с малым и всё((( молоко пропало окончательно :'(нижняя десна немного распухла и ее низ побелел...

я заметила уже результата - ох я и мамашка внимательная  :D :D

SGNata

• ★SuperStar★
  • 063 917 38 68
« Reply #15768 : 22 Квітня 2015, 10:40:59 »
Лена, как Алисенок??
Что врачи сказали?? Как узи??

moskaleno4ka

• Звезда форума
  • 0953707648 Аня
« Reply #15769 : 22 Квітня 2015, 10:44:40 »

та по чуть чуть,якщо ви ще не пробували його до того, маєш бачити по дитині. Взагалі ВООЗ дуже проти молочка до року, але мені чесно кажучи по барабану, ми ж якось повиростали, і манку до року теж їли і нічого все ок. А те що екологія колись була інша. то я маю теж багато чого на цей привід сказати ;)
буду пробовать,спасибо)))
Я вот  нашла дневник моего первого года жизни моей покойной мамы - и очень удивилась - меня кормили и грудным молоком и уже СОКАМИ со 2 месяца жизни, а с 3-го - манку, жидкую пюрешку, жидкий творожок и тд... это при том, что мама меня до 1.5 года грудным кормила :o

Katya_lv

• Звезда форума
  • в жінки має бути два імені- кохана і мама )
« Reply #15770 : 22 Квітня 2015, 10:46:45 »

з першим зубом ми мучились з 5 міс, довго не могла зрозуміти шо з ним. Масуй пальчиком ясна, зубогризки клади на трошки в холодильник і давай потім смоктати. А взагалі, як я вже точно зрозуміла що це зуб- спасалась тільки дентокіндом. Я його даю не постійно, а тільки як бачу що малий дуже капризний і нічим його не можна заспокоїти, коли злиться, чухає десну що я вже точно знаю що зуб. А як тільки хоча б куточок його прорізається, ти побачиш на десні так якби поріз буде, тоді дитинка стає зовсім друга.

moskaleno4ka

• Звезда форума
  • 0953707648 Аня
« Reply #15771 : 22 Квітня 2015, 10:49:47 »
з першим зубом ми мучились з 5 міс, довго не могла зрозуміти шо з ним. Масуй пальчиком ясна, зубогризки клади на трошки в холодильник і давай потім смоктати. А взагалі, як я вже точно зрозуміла що це зуб- спасалась тільки дентокіндом. Я його даю не постійно, а тільки як бачу що малий дуже капризний і нічим його не можна заспокоїти, коли злиться, чухає десну що я вже точно знаю що зуб. А як тільки хоча б куточок його прорізається, ти побачиш на десні так якби поріз буде, тоді дитинка стає зовсім друга.
вчера ко мне подруга заходила - мать 2 детей - она уже как-то там 2 зуба увидела, только под пленочкой еще... я сегодня всё утро высматриваю - не вижу нифига(((

Ольга_36

• Звезда форума
« Reply #15772 : 22 Квітня 2015, 11:40:20 »
Катюша, пришла и моя очередь спрашивать  ::) Подскажи пожалуйста: у малого покраснел пальчик на ноге возле ногтя, может ногтик врезается, не знаю. Летние девочки посоветовали мазь Левомиколь, но я почитала - это антибиотик, еще и противогрибковый  :-\ Что делать, чем-то мазать или парить ногу?

Sonya_Rei

• Звезда форума
  • Елена
« Reply #15773 : 22 Квітня 2015, 12:21:31 »
Лена, как Алисенок??
Что врачи сказали?? Как узи??
По сердцу всё ок, а по голове - надо к невропатологу, как я и говорила.
+ ОРВИ, воремя заметили, когда еще дома темпы небыло. Сказали - до ПТ точно будем наблюдаться, на 3-е сутки обычно еще могут осложнения появится. Нурофеном темпу сбиваю и лаферобион ставлю

Olesya89

• Звезда форума
  • О631621О82; О9917О4859 - viber
« Reply #15774 : 22 Квітня 2015, 12:25:29 »
+ ОРВИ, воремя заметили, когда еще дома темпы небыло. Сказали - до ПТ точно будем наблюдаться, на 3-е сутки обычно еще могут осложнения появится. Нурофеном темпу сбиваю и лаферобион ставлю
Не переживай, лечитесь и все будет  :ok:
Оформление воздушными шарами, поделки из воздушных шаров http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=95533.0

Об оплате и раздаче в ЛС

Olesya89

• Звезда форума
  • О631621О82; О9917О4859 - viber
« Reply #15775 : 22 Квітня 2015, 12:27:13 »
Девочки, кто кушает уже мяско, а бульйон вы тоже деткам даете?
Оформление воздушными шарами, поделки из воздушных шаров http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=95533.0

Об оплате и раздаче в ЛС

moskaleno4ka

• Звезда форума
  • 0953707648 Аня
« Reply #15776 : 22 Квітня 2015, 12:27:18 »
Мы у невропатолога тоже наблюдаемся, лечимся медикаментозно...
ты не падай духом, всё будет хорошо! :)

Аннушка Gora

• Звезда форума
  • 068*8052604 073*2141880
« Reply #15777 : 22 Квітня 2015, 12:40:02 »
:) саме самісіньке. 3/4 молочка, решу водичка. 200мл і він ним гарно наїдається. Я теж спочатку сумнівалась, думаю всетаки суміш розроблена для того щоб бути ситною, а що такого в молоці? а нє, воно свою жирність яку неяку мае, тай речовинки поживні теж якісь мають бути.

ОООООО! Треба спробувати!  :super:
Тільки молоко треба знайти гарне і постійно одне й те ж... Ось біля мене тут мамуся з форуму возить молочко (я кролика в неї купувала), то пробуємо в неї купувати. На папі протестую  ::) - папа наш що-попало їсти не буде :D)))))

А ми ж дійсно на молоці коров_ячому виросли і живі-здорові.... Тьфу-тьфу-тьфу.
Вафельные картинки, посыпки, подложки http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=74414.0

Имбирные пряники https://rebenok.cn.ua/index.php?topic=168651.0

Заказ в Вайбер 0732141880

Katya_lv

• Звезда форума
  • в жінки має бути два імені- кохана і мама )
« Reply #15778 : 22 Квітня 2015, 12:40:52 »
Катюша, пришла и моя очередь спрашивать  ::) Подскажи пожалуйста: у малого покраснел пальчик на ноге возле ногтя, может ногтик врезается, не знаю. Летние девочки посоветовали мазь Левомиколь, но я почитала - это антибиотик, еще и противогрибковый  :-\ Что делать, чем-то мазать или парить ногу?

то що це антибіотик -це не страшно, він майже не всмоктується в системний кровообіг. Але так він тобі нічого не дасть, то є запальний процес, але треба забирати не запалення а причину його. Постараємся обійтись без хірурга. Ніготь врізається коли є залишений гострячок, і чим скоріше ти його знайдеш і відріжеш, тим краще. Бо щораз далі то буде більше напухати. і тоді вже треба буде різати. Значить так- розпарюєте ногу в тепленькій водичці.і берете або чайну ложечку, я робила собі то манікюрними ножницями, і помаленьку відтягуєш шкіру там де напухло, якщо нога гарно розпарена, з цим проблем не буде, головне робити потихеньку і поступово. шукаєм гострячок, або просто край нігтя, і далі дивись по ситуації якщо бачиш щось підозріле- нігтик, шкіра затверділа, видаляй, як нога добре розпарена навіть ножниць не треба, а можна лопаточкою манікюрною. Якщо діло запущене і болить, відтягнула шкіру наскільки могла і поклала між краєм нігтя і самою шкірою маленький валик з вати. Може виділятись така водичка серозна, так буває якщо нігтик вже пробиває шкіру(можеш після процери покласти ту мазь, щоб все було стерильно, і обмотати бинтом) . Якщо тобі пощастить і ти знайдеш гострий кінчик, вже на наступний день піде все на покращення, а якщо ні -шукай хірурга, в мене є брат хірург в 2 міській лікарні, якщо тобі треба буде свисни. І надалі, нігті ніг, особливо великі пальці, особливо внутрішня сторона часто мають такі проблеми, через те підрізаєм нігтики і собі і діткам рівно не заокруглюючи, і звертаєм увагу на взуття, щоб не було зручним і не тісним.

moskaleno4ka

• Звезда форума
  • 0953707648 Аня
« Reply #15779 : 22 Квітня 2015, 12:43:25 »
ОООООО! Треба спробувати!  :super:
Тільки молоко треба знайти гарне і постійно одне й те ж... Ось біля мене тут мамуся з форуму возить молочко (я кролика в неї купувала), то пробуємо в неї купувати. На папі протестую  ::) - папа наш що-попало їсти не буде :D)))))

А ми ж дійсно на молоці коров_ячому виросли і живі-здорові.... Тьфу-тьфу-тьфу.
И мне молоко надо!!! А где эта мамуся с форума молоко продает?