сказати чесно? за перезаквашування ніфіга не зрозуміла
Я думаю зробити так, флакон розділю на 2 частини, зроблю 2 рази по пів літри. Там потрібно залити водичку в флакон, розбавити його, і тоді вливати в молоко. А якщо я хочу зробити на половину. та розбавлена рідина постоїть 3 дні, чи краще її відсипати ту половину і так приготувати? з тим перезаквашуванням, на сайтах пише що він не перезаквашується, а тут пише що перезаквашується. Шо за фігня.я заплуталась. Кароче народ хто користується напишіть мені будь ласка покроково толком як ви робите, або то я торможу ... або не знаю, всетаки то я торможу
Кать, относительно перезаквашивания. Имеется ввиду, что вместо сухой закваски из бутылочки ты в молоко можешь добавить 2-3 ложки готового продукта (того, что ты уже заквасила перед этим и не успела съесть: кефир, йогурт, симбилакт и т.д.). Т.е первую порцию сделала из закваски, а в следующий раз добавила в молоко просто 2-3 ложки оставшегося йогурта (закваску сухую добавлять не надо) и получится снова йогурт. Бифивит же можно делать только добавляя сухую закваску. Т.е. сделала, съели и все.