в моей инструкции написано:" Продукт слід сквашувати до загустіння або ще 1-3 години після загустіння. Готовий продукт можна збурігати в холодильнику до 3 діб. Будь які домішки (горіхи, фрукти, ..) додавайте безпосередньо перед вживанням.
Перезаквашування.
Ви можете залишити частину приготованого з флокона кисломолочного продукту для перезаквашування. При наступному приготуванні використовуйте 2-3 ст. ложки закваски замість закваски із флакону. Використати протягом 7 днів. Повторно не перезаквашувати."
сказати чесно? за перезаквашування ніфіга не зрозуміла

Я думаю зробити так, флакон розділю на 2 частини, зроблю 2 рази по пів літри. Там потрібно залити водичку в флакон, розбавити його, і тоді вливати в молоко. А якщо я хочу зробити на половину. та розбавлена рідина постоїть 3 дні, чи краще її відсипати ту половину і так приготувати? з тим перезаквашуванням, на сайтах пише що він не перезаквашується, а тут пише що перезаквашується. Шо за фігня.я заплуталась. Кароче народ хто користується напишіть мені будь ласка покроково толком як ви робите, або то я торможу ... або не знаю, всетаки то я торможу