дякую дівчаточка -попробую

я тільки що з малим вернулась з прогулянки, чесно кажучи давно я так тапки не дерла додому

кароче, йду я собі з малим лялякаю підходить дівчина ну не циганка але і не наша якась, не понятно. І каже -де тут ательє на дому, а я зразу зрозуміла шо пахне керосіном бо вже таке було зі мною раз. Кажу не знаю, я в іншому районі живу. Вона починає питати де- а я - тіпа яка різниця не тут. А вона каже я тут вже всіх обпитала ніхто не знає де то шиють, я знов кажу не знаю питайте в когось другого. І вона "Бога ради извините", я відхожу на метр і вона мене доганяє і починає свою пісеньку: а чи ти хрещена. а чи твоя дитина хрещена, бо бачу шось не так, в церкві дуже давно не була(НУ НЕ ДУРА? Пасха тільки скінчилась, як в церкві не була?

), я зразу кажу я нічого слухати не хочу і дала на педалі і то так шо каляску на поворотах заносило

вдома ми з Тімкою з*їли свячене яїчко. Вже таке раз було, спацерую ееее.... гуляю я якось,вагітна, місяців 6, підходить красавіца але вже інша але теж НЕДОциганка,таке враження якби мама була циганка а тато білий, ну неважно, кароче те саме питає і починає... а тобі всі завидують, а так все хреново.... про якісь там прокльони почала. п....дец девки я тоді пересрала конкретно але бігом від неї втекла, але руки ще довго трусились.