0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Я амоксил пила, когда болела
темпа така, яку ще не збивають. Але моніторити вже треба, як дойде до 37,8 треба буде збити. Від темпи парацетамол(панадол) 500мг, горлишко-промивати декасаном-дуже класний антисептик, але гіркий, якщо буде невмоготу трошки можна розвести водичкою. ну і звичайно старий добрий метод- інгаляція, сіль+сода+туди ж і декасану чуть можна влити.З смоктульками складно, оскільки як правило просто не проводяться досліди чи можна чи ні. Щоб препарат визнати безпечним для вагітних і годуючих, потрібно зробити дуже багато досліджень на тваринах, а потім і на добровольцях звичайно.Тому вкажу декілька з них які точно можна, решта або за призначенням лікаря, або протипоказані взагалі- стрепсілс інтенсив,лісобакт,ефізол. Багато пити теплого, а не кип*яток як люблять бабусі наші казати, корінь імбиру в чайок(якщо нема алергії), деякі дівчатка і малинку давали.
Девочки, а какой вы даете творог и кефир, магазинный?
ого)) мы по сравнению с вами так вообще не едим. у нас утром кашка с печеным яблоком или бананом (120 гр кашки + яблочко небольшое), в обед - 20-25 гр творога и немножко кефира попробовала дать, вечером микс из вареных овощей (пюрешка) и немного вареного желтка. еще могу из общего стола что-нибудь дать. перекусы - корочка хлеба или бублики. питье - вода, детский чай, компот из сушек. все))а. ну и мамино молочко в перерывах.
И вот вышиванки, выбор большой http://lababy.com.ua/vyshivanki правда цена 100грн. СП http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=75183.0
там выше куча сообщений о ней, как и что - читайте)
вот сижу я пол вечера и думаю - сошью-ка я и вышью жилеточку с украинским орнаментом для мальчиков и юбочку для девочек для тех, у кого уж очень худо с костюмчиком)))типа такого, только размерчик на наших и для мальчика жилет - белый хочу...
девочки, помогите...у нас температура 37,8 ни насморка, ни кашля, ничего нет, впереди ночь уже такую нужно сбивать или только 38? а мерить же под ручкой ребенку?
Алла, я б сбивала. А ты смотри. Можешь понаблюдать минут 10-15 и перемерять. Есть что жаропонижающее? Если нет - пришли мужа ко мне. Есть панадол. У деток ОРВИчасто начинаются с температуры. А все остальное может появиться позже, ну там, сопли. А может и не появится. У меня Олег в 4 месяца так розеолой новорожденных переболел.
да уже пару часов температура, есть нурофен детский. Отож, проблема, ОРВИ или розеола, вдруг розеола - там же нет особого лечения...
Перед сном Я у Бога просила счастья, Я у Бога любви просила. И одной теплой летней ночью Судьба счастье мне подарила. И теперь я прошу так мало: Чтобы счастье всегда смеялось, Чтобы счастье мое не болело, И попозже чуть-чуть просыпалось)))
вночі годую сумішшю чистою. суп варю так- спочатку печінка. водичку виливаю. печінку відкидаю, варю морковку, капустку, картоплю(в основному морква капуста, бо картоплю і так їмо окремо поки нема так толком овочів),зелень вкінці. потім це все перетираю, а зварену печінку попередньо тру на тертці, а тоді через сито в суп. Якщо її зразу пробувати перетирати через сито, то є конкретний гемор бо вона дуже важко треться.і додаю достатньо тої водички в якій варились овочі- до ріденької консистенції. відносно кефіру, ми їмо так :120гр картопельки(розвожу молоком)+ 60 гр кефіру. Даю ложечку того ложечку того по черзі. Спочатку пробувала як казав Комаровський замінити одне годування кефір+творог. але моєму малому так не подобається. йому закисло видать. а давати цукру не хочеться і так в компот пів чайн ложки даю.