слоник до 10 грн коштує, але ним треба ще вміти витягувати, він слабенький. Аспіратор отривін гарно витягує, перед тим закапувати морською водою, потім це все гарно витягнути аспіратором, після закапати судиннозвужуючими краплями- риназолін, нокспрей, назол бебі, ну їх є багато різновидів для діточок до року. На животик класти можна навіть треба, хай ті всі сопельки виходять. Не купати дитину і не ходити гуляти. колись такий був пульмекс бебі крем зігріваючий- мазати ним грудки і стопи(але уточніть з якого вони віку, бо я вже не дуже пригадую).
Спасибо большое за отзыв

, вчера с 21,00 каждые 2 часа подьем, в 1,00 позвони в скорую, они порекомендовали отсосать сопельки клизмой - вроде нормально отсосало.
но из всех препаратов у нас только аквамакс - я так понимаю его нужно перед отсасыванием капать. вобщем вызвали врача, ждем. конечно очень трудно было дозвонится, сказали очень много вызовов.
а врач какой должен приехать? тот, что на участке? а то наша на курсах, да и не хочу, чтобы она была - как спец - не очень (мягко говоря).