ну от читаю я вчорашню розмову дівчаток за лактацію. Нічого нового я не почула, тіпа за пролактин всі діла, за прикладання до грудей кожен раз.що хочу сказати відношення до медицини я маю пряме( ви це знаєте), те що боротись за лактацію треба це факт, але те що вона стопроцентово є достатня і внормована у всіх жінок це не правда, я дитинку і прикладала по першому писку, і рідини пила дофіга,і препарати( це не плацебо!) і всеодно дитина в істериці, ціла червона, сльози річкою і що я маю її до неврозу довести зато лактацію яку не яку зберігати? Бог свідок я 4 місяці робила все, тупо все, але що поробиш якщо прикладаєш кожні 5-10-15 хв як ви пишете а груди ПОВНІСТЮ пусті бо не встигло набратись молоко, а щоб трошки довше зачекати щоб молочко прибуло -дитинка не витримує. Скільки він мав з моїм молоком пити ті травки чи препарати. Моя знайома після того як годувала діток ще зціджувала молоко і в неї получалось ще 0,5л!!!! такщо все це банальна фізіологія і гормональний фон жінки, молочко для дитини це найкраща їжа це без сумніву, але я вважаю якщо всетаки з лактацією не все впорядку, і НІЯКІ методи не допомагають, немає нічого смертельного в сумішах. Вибачайте, що так багато накатала але вже накипіло просто...