Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Инфекционная детская больница.  (Прочитано 47932 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Маруськин

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Инфекционная детская больница.
« Reply #270 : 26 Червня 2014, 21:08:38 »
Не знаю у кого там что-то вымогали, у меня сейчас у подруги дочка лежит, никто ничего не просил, отношение нормальное, подошла к Николаю Харитоновичу,он все ей обьяснил, рассказал про лечение, она ему ничего не платила, подошла с улицы

Atunka

• Звезда форума
  • Если ты не можешь изменить ситуацию - изменить сво
« Reply #271 : 26 Червня 2014, 21:23:07 »
полностью согласна с предыдущим постом.
С ребенком лежала в инфекционке 1,5 года назад - о деньгах даже намека не было, попали к Николаю Харитоновичу, а потом вела нас молодая девушка врач - очень отзывчивая, все подробно рассказывала и всегда заходила, когда я к ней подходила в ординаторскую с вопросами о состоянии ребенка.
Отношение остального персонала к ребенка - многие описывали, как хорошее, я это мнение не поддерживаю. Сталкивалась с хамством со стороны медсестер и младшего больничного персонала. Да что тут говорить - когда ребенка вырвало на пол ВОДОЙ санитарка отказалась вытирать полы - пришлось самой вытирать своей пеленкой. Мне не сложно, но простите, это медицинское учреждение, которое работает с инфекционными заболеваниями - и такое отношение к гигиене?  ???

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #272 : 26 Червня 2014, 21:46:56 »
Браво! Ви дуже добре тут все розписали - про права та таке інше. це надзвичайно цікаво, але так як і більшість законів в нашій країні ці правові норми діють лише на папері. Коли ви на руках з немовлям, яке ледь дихає потрапляєте в лікарню, де лишаєтесь один на один з персоналом, де діють лише закони та правила, які встановили вони. Без конверта до вас дуже довго ніхто не підійде, вашу дитину не оглянуть, що призначили ніхто не розкаже. І при цьому жодних прав ваших не порушать - просто лікар дуже зайнятий, зайде пізніше та ін відмовки.  А на рахунок виписки - це взагалі там окрема історія. Та ще й психологічний стан матері треба врахувати, коли дитині погано, то тут уже не до прав - просто платиш, щоб лікували і все, а потім, щоб виписали звідти швидше. І це реальність. Не думаю, що хтось почне там качати якісь права, згадувати закон, коли на руках хвора дитина, якій погано.
Я була по обидва боки "барикад". Тому добре знаю, про що пишу. Лікарня - це не зона, яка живе "по понятіях". А ви з дітьми там не зеки. Якщо хочете себе такими почувати - це ваша справа. Платіть. Багато. Часто. Всім. Заплющуйте очі на відверту несправедливість стосовно вас як пацієнтів, а свої претензії  мовчечки друкуйте на компі на якомусь "мамному" форумі. Фрази "без конверта ... вашу дитину не оглянуть..." , "...просто платиш, щоб лікували, а потім щоб виписали" не викликають навіть звичайного співчуття. Бійтеся.  Ви самі ставите себе в такі умови. Але! Люби, Боже, правду. В кожного медика є "в запасі" стопіцот історій - абсолютно реальних - про відверте  й нічим не виправдане хамство родичів дітей стосовно медперсоналу. Це плювання в колодязь, до якого завтра ж прийдете напитися знову.

Маруськин

• Звезда форума
« Reply #273 : 26 Червня 2014, 21:56:21 »
+100 , согласна ,так как сама работаю в держ. структуре, хамство у наших людей в крови, сначала нахамят, обговняют, испортят настроение в ноль, еще и пожалуются. Следите за своим поведением,относитесь уважительно к другим людям и к вам будет соответствующее отношение

Frola

• Звезда форума
« Reply #274 : 26 Червня 2014, 22:06:07 »
Тут обсуждали не взятки - кто, где и сколько дает, и надо ли. А одного конкретного врача, его отношение к работе. И это отношение у него как-то не очень. Больше я таких не встречала.

natulechka

• Местный житель
  • 06три4790447 Наташа
« Reply #275 : 27 Червня 2014, 09:52:18 »
Я була по обидва боки "барикад". Тому добре знаю, про що пишу. Лікарня - це не зона, яка живе "по понятіях". А ви з дітьми там не зеки. Якщо хочете себе такими почувати - це ваша справа. Платіть. Багато. Часто. Всім. Заплющуйте очі на відверту несправедливість стосовно вас як пацієнтів, а свої претензії  мовчечки друкуйте на компі на якомусь "мамному" форумі. Фрази "без конверта ... вашу дитину не оглянуть..." , "...просто платиш, щоб лікували, а потім щоб виписали" не викликають навіть звичайного співчуття. Бійтеся.  Ви самі ставите себе в такі умови. Але! Люби, Боже, правду. В кожного медика є "в запасі" стопіцот історій - абсолютно реальних - про відверте  й нічим не виправдане хамство родичів дітей стосовно медперсоналу. Це плювання в колодязь, до якого завтра ж прийдете напитися знову.
Вибачте, а "Я була по обидва боки "барикад"  - означає, що ви там працюєте? Тоді все зрозуміло... Ви пишете - "Бійтеся" - а я і боялася там щохвилини за життя своєї дитини, за те, що ніхто не підійде і не допоможе.  А стосовно - "Платіть. Багато. " - чому беруть??? Беруть не після лікування, як вдячність, а перед лікуванням???  Стосовно хамства, то збоку молодшого медперсоналу там його, хоч лопатою греби. Я не хочу переходити тут на персоналії, це просто загальна реальна ситуація, яка існує, хотіли б ви цього чи ні. В цій "славнозвісній" лікарні є один чудовий лікар, на плечах якого тримається все добре і хороше, що там є, дай Боже йому здоров я і сил. От йому не гріх і віддячити, якщо це від щирого серця і точне вже не обговорювати потім це тут чи деінде.
А фраза "на якомусь "мамному" форумі" - якось образливо звучить...
« Останнє редагування: 27 Червня 2014, 09:56:48 від natulechka »
СП Книги от издательств "Елвик", "Глория" http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=96304.0

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #276 : 27 Червня 2014, 18:13:37 »
Вибачте, а "Я була по обидва боки "барикад"  - означає, що ви там працюєте? Тоді все зрозуміло... Ви пишете - "Бійтеся" - а я і боялася там щохвилини за життя своєї дитини, за те, що ніхто не підійде і не допоможе.  А стосовно - "Платіть. Багато. " - чому беруть??? Беруть не після лікування, як вдячність, а перед лікуванням???  Стосовно хамства, то збоку молодшого медперсоналу там його, хоч лопатою греби. Я не хочу переходити тут на персоналії, це просто загальна реальна ситуація, яка існує, хотіли б ви цього чи ні. В цій "славнозвісній" лікарні є один чудовий лікар, на плечах якого тримається все добре і хороше, що там є, дай Боже йому здоров я і сил. От йому не гріх і віддячити, якщо це від щирого серця і точне вже не обговорювати потім це тут чи деінде.
А фраза "на якомусь "мамному" форумі" - якось образливо звучить...

Я "там" не працюю. Ні в дитячій обласній лікарні, ні в жодній з дитячих поліклінік, ні в їх філіалах. Я працюю в іншому місці. З хворими дітьми. Давно. Повторювати свою точку зору не збираюся. Уточню: боятися за хвру дитину - це нормально для матері; боятися медперсоналу й платити перед початком лікування з метою "підстрахуватися" - це ненормально; як ненормально мовчати, коли цей же персонал не по-людськи поводиться. Не виправдовуйте невміння постояти за свої права "материнськими почуттями". Бо завтра й ваша вже доросла дитина теж буде платити - так мама робила... Лікарня в нас - дитяча - одна-єдина. Все одно туди доводиться звертатися. Тому не заохочуйте погане, але й самі будьте людьми. "Все добре й хороше", що є в дитячій обл. лікарні, тримається на плечах не "одного чудового лікаря", а багатьох нормальних лікарів, медсестер, санітарок. Не хочете - не звертайтесь туди. Воля ваша. Приколола фраза: "А чому беруть?"  - а чому даєте?! на що розраховуєте, коли даєте - що не візьмуть? тоді нащо пропонуєте?? А з приводу фрази "мамний форум", то саие так й називають такі співтовариства самі ж їх учасники. Якщо вас це ображає  - придумайте щось краще ;D. Всьо, флуд пішов. Бувайте здорові.

natulechka

• Местный житель
  • 06три4790447 Наташа
« Reply #277 : 27 Червня 2014, 19:09:54 »
Я "там" не працюю. Ні в дитячій обласній лікарні, ні в жодній з дитячих поліклінік, ні в їх філіалах. Я працюю в іншому місці. З хворими дітьми. Давно. Повторювати свою точку зору не збираюся. Уточню: боятися за хвру дитину - це нормально для матері; боятися медперсоналу й платити перед початком лікування з метою "підстрахуватися" - це ненормально; як ненормально мовчати, коли цей же персонал не по-людськи поводиться. Не виправдовуйте невміння постояти за свої права "материнськими почуттями". Бо завтра й ваша вже доросла дитина теж буде платити - так мама робила... Лікарня в нас - дитяча - одна-єдина. Все одно туди доводиться звертатися. Тому не заохочуйте погане, але й самі будьте людьми. "Все добре й хороше", що є в дитячій обл. лікарні, тримається на плечах не "одного чудового лікаря", а багатьох нормальних лікарів, медсестер, санітарок. Не хочете - не звертайтесь туди. Воля ваша. Приколола фраза: "А чому беруть?"  - а чому даєте?! на що розраховуєте, коли даєте - що не візьмуть? тоді нащо пропонуєте?? А з приводу фрази "мамний форум", то саие так й називають такі співтовариства самі ж їх учасники. Якщо вас це ображає  - придумайте щось краще ;D. Всьо, флуд пішов. Бувайте здорові.
Я не мала на увазі всю обл лікарню, тут обговорювали умови перебування в інфекційному відділенні і про нього я писала. Саме цьому і написала схвальний відгук про лікаря, якій сподобався мені, як матері.  Мене теж прикололо ваше - "а чому даєте?! на що розраховуєте, коли даєте - що не візьмуть? "  - та хоч би і не взяли хоч один раз ваші святі та безгрішні, яких ми матусі, по-вашому, як змій Єву, спокушаємо до гріха. "Не хочете - не звертайтесь туди." - так все одно ж підемо знову туди, як настане лиха година, не приведи Господи, тому і віддячуємо, і права свої не відстоюємо, щоб прийняли і допомогли, бо нема більше куди йти - всюди теж саме.
Цитувати
Бувайте здорові.
І ви не хворійте.
СП Книги от издательств "Елвик", "Глория" http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=96304.0

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #278 : 27 Червня 2014, 22:13:18 »
Не виправдовуйте невміння постояти за свої права "материнськими почуттями".

:super: а то язык в опу засунут и конверт тычут, а потом все фигня
Вайбер 0937717795 Катя

❅ Zmeyshka ❅

• Звезда форума
  • Трудно быть доброй, когда вокруг все хитрые...
« Reply #279 : 28 Червня 2014, 10:27:09 »
очень я завидую деревянности психической устойчивости тех мамочек, у которых дитя "меж двух миров", а они в это время свои, т.с. конституционные права отстаивают.

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #280 : 29 Червня 2014, 09:28:08 »
Діти, які "меж двух миров", перебувають в реанімації, а не в інфекційному відділенні. Не пересмикуйте.

Люсенька

• Местный житель
« Reply #281 : 29 Червня 2014, 12:12:33 »
Девочки, вот здесь много говорится о правах и обязанностях. Злобный тролль утверждает, что нужно не форуме это обсуждать, а говорить всё прямо на месте. И вот у меня вопрос: то, что в этом отделении работает доктор, который требует деньги ни для кого не секрет. Но я не могу поверить в то, что заведующий этого не знает: просто не хочет знать, закрывая глаза на происходящее или бессилен что-либо сделать. Ведь в работе отделения очень многое зависит от заведующего. И ещё: хочу опровергнуть инфу о том, что есть много хамства со стороны среднего персонала. Да, может какая-то одна тётя и не была очень доброжелательной, но в целом персонал в этом отделении неплохой. Я с вопиющим хамством не столкнулась.

Маруськин

• Звезда форума
« Reply #282 : 29 Червня 2014, 12:49:13 »
А что он может сделать? Разве что за руку поймать, не пойманный не вор,  да и не дело это зав . отделения заниматься взятками, для этого есть другие структуры, да и хватит уже конкретно заведующего грязью поливать,проехали уже, противно читать >:(

❅ Zmeyshka ❅

• Звезда форума
  • Трудно быть доброй, когда вокруг все хитрые...
« Reply #283 : 29 Червня 2014, 14:24:10 »
Діти, які "меж двух миров", перебувають в реанімації, а не в інфекційному відділенні. Не пересмикуйте.
ну, вам, очевидно, видней и, буквально, по каждой отдельной ситуации

Nata-Yana

• Звезда форума
« Reply #284 : 23 Липня 2014, 08:50:52 »
Мы были в этом отделении уже три раза, всегда вёл нас заведующий  - Ник.Харитонович.
Он очень толковый врач, он знает своё дело .  Попадаем мы туда с ацетон.рвотой., когда в первый раз попали я и не знала чо это такое. Он мне ответил на все мои вопросы.  Хотя и характер у него спецефический. :)

Kupi.cn.ua