Подскажите пожалуйста, квартира моя в ней прописана я двое моих детей и мой брат,который фактически не проживает,акт у меня есть о непроживании,но в декларации нужно указывать всех зарегестрированых,вот как быть? И еще я указываю свою зарплату за весь 2014 год,у сына в 2014 была степендия,но с января 2015 ее уже нет, нужно ли ее указывать? Ведь субсидию я оформить хочу сейчас,а сейчас из доходоа только моя зарплата.
А где ваш брат проживает? Если вы будете обращаться с мая 2015 года, то данный акт о не проживании уже не пройдет. Нужен подтверждающий документ: "У разі коли обсяг споживання води, газу, електроенергії вимірюється індивідуальними засобами обліку, субсидія розраховується виходячи з кількості зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб, які фактично в ньому проживають, на підставі рішень районних, районних у містах Києві і Севастополі держадміністрацій та виконавчих органів міських, районних у містах (у разі їх створення) рад або утворених ними комісій та актів обстеження матеріально-побутових умов сім'ї. Під час прийняття рішень у таких випадках враховується наявність документів, що підтверджують тимчасову відсутність осіб з числа зареєстрованих, зокрема, довідок, що підтверджують місце перебування особи в іншій адміністративно-територіальній одиниці у зв'язку з роботою, лікуванням, навчанням, довготривалим відрядженням, відбуванням покарання, довідок про оплату житлово-комунальних послуг в іншому житловому приміщенні (будинку)."
Согласно п.12 Положення доходи беруться за за попередній календарний рік.
За бажанням громадян субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається на основі середньомісячного (за шість місяців, що передують місяцю звернення) сукупного доходу осіб, після подання довідок про доходи таких осіб за зазначений період за формами, затвердженими Мінсоцполітики.