0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
паспорт отримувача субсидії, ідент.код, і всі платіжки+квитанції за останній місяць
колись подавала мамині документи вже не пам'ятаю для чого, так не приймали, доки не зробили скани кольорові
Доброго дня! А на ваше звернення вже якась відповідь надійшла? Я через сайт намагалася змінити адресу реєстрації і мені три рази прислали відмову з підстав того, що прикріпленні копії документів. Подавала документи в разних форматах і все одно відмова. Зрозуміло, що я можу прикріпити тільки скани документів, що ще ж можно подати онлайн. Ось тепер і не знаю чи є смисл заяву на субсидію подавати онлайн.
пройшло вже трохи більше місяця з дня подачі. Відповіді не було. Тому пішла до них сама (записиалась на прийом через сайт пфу).Мою справу ще навіть не дивилися. Переглянули при мені. Сказали, що якщо будуть питання, то зателефонують. І сказали, що зараз по 4 місяці перевіряють
Ну що,вже вересень, дуже цікаво,чи виплатять комусь вже ті кошти за все літо?)))Дівчата,як хто отримає,бігом пишіть)))))
Вчора прийшла субсидія дівчата двома сумами. мабуть за травень і +4 місяці
а коли ви подавали на перерахунок?
22 чи 23 червня встигла
це ви подавали наприкінці липня?
а, зрозуміло. Бо я подавала наприкінці липня. Тому, мабуть, мені нічого ще не прийшло