Сьогодні знову,в черговий раз,задумалась над тим,як мені пощастило бути знайомою з такою величезною кількістю дійсно творчих людей, від них часто отримуєш натхнення, або навіть "чарівного пенделя",після якого змушуєш себе забути про лінощі та працювати)))))
Велика подяка Марінці Аlvetta, яка мене підштовхнула зробити "щось патріотичне", і я згадала, що зминулого літа мріяла вишити обруч в біло-червоних віттінках
Ось він, мій красунчик

Навмисне не робила його вичурно-масивним - а зробила таким,який можна буде надягати не лише на День Незалежності

Сьогодні вийшла на міні-фотосет для нового обручика,і зрозуміла,що у мене як мінімум 5 робіт не сфотканих

в принципі,нічого особливого, браслетики-кулончики, але факт залишається фактом - часто віддаю-дарую прикраси, не фотографуючи їх. То у фотіка улюбленого акумулятори "сіли", то часу немає... шкода
А це те, що я все-таки встигла сфоткати))) З 6 чи 7 букетів-композицій на 8 березня сфотографована лише одна, для вчительки синочка

І блокнотик, фотканий по мінімуму, бо було мало часу
для донечки нашої вчительки,яка дуже схожа на дівчинку на фото. всі 8 міні-блоків починаються з картинок з цією дівчинкою, яка,як і нова володарка блокноту,співає-танцює-малює-читати любить-вірші пише

і це все в свої 6 років

І тут, неочікувано для самої себе - мега-ляп!!!

Це вже мій сьомий блокнот, робила його акуратно, з любов'ю, картинки підбирала дуууже довго, і коли він вже був готовий повністю і навіть сфотканий, я побачила ЦЕ!!!
Оксанка
Nirafa, думаю,одразу мені віртуально надає по шиї за цей ляп - от що найгірше можна було НЕ зробити при виготовленні блокнота?

я це і не зробила