І ще раз усім доброго дня! ) Я знову з темою "Аліси в країні чудес". Спочатку була журнальниця, я вже показувала... Потім з"явилась мамуля ще однієї дівчинки Аліси, яка попросила скриньку для донечки. Якщо чесно, я б сюди додала ще прикрашалок, але замовниця просила зупинитися і лишити все саме так. )
Класичний декупаж, горошки і "мереживо" рельєфні.
Але це ще не всі мої Аліси. )) Давно мріяла продовжити тему у блокноті. Нарешті зробила його!!!
Обкладинка з льону та бавовни у класичну англійську клітинку.
Сторінки зі "старого" паперу. Шаблон для них виготовляла сама, бо дуже вредна і не знайшла такого, аби мені сподобався. ) Сторінки розлінієні, з цитатами та ілюстраціями з "Аліси". На обкладинці також ілюстрація, на папері з текстурою тканини.
Фурнітура кольору старої бронзи, не обійшлося без ключика від таємничих дверцят.
Нібито все.... Багато фоток, бо дуже хотілося показати детальки з різних боків...
Инна, работы просто восторг, специально села за большой экран, чтобы все рассмотреть

Невероятно!!! Я бы с удовольствием у себя поселила и шкатулочку и блокнот) И даже там бы писала умные мысли))
а у меня небольшой личный подвиг) первый серьёзный декупаж
купюрница для мужа в подарок
Катюш, супер!!

Очень нужная вещь

Теперь понимаю, что и мне такое просто необходимо
Катюш, гарна купюрниця! Бажаю, щоб вона якомога швидше наповнилась крупними купюрами
А у мене новий браслетик... вгадайте який? Шиборі, знову
Коли вишивала,думала зробити його просто абстрактним,як і більшість моїх браслетів - але в ході вишивки узор мені став схожим на павліна, а вам? Чоловік каже, що нічого подібного,але я павліна бачу - і крапка!
Оооочень красивое сочетание цветов

Аня, ну ты искусительница

Я растерянная хожу которую неделю, мне надо всЁ

я, как обычно 
свечи
Ксюш, супер!!!

Мылком твоим очень приятно пользоваться!!
Дошла до салата, думаю, о, новое мылко появилось у Оксаны