Нє, ну бл., ощасливився той мер Щастя чи як?? Він звалив, а "пересічним" щастівцям (чи як їх там величати?..) як жити далі? В них не "Межигір'я", а руїни ...От де мізки в людей були??
Роман Бочкала
1 ч. ·
Мэр Счастья Вадим Живлюк бежал из города. Об этом мне рассказали бойцы батальона Айдар, которые сейчас контролируют общественный порядок в Счастье. Место нахождения Живлюка, активно сотрудничавшего с террористами, неизвестно. Айдаровцы охраняют его шикарный особняк, чтобы никто не разграбил. Рассказывают о дорогой итальянской мебели и в целом характеризуют имение Живлюка, как маленькое Межигорье. Также бойцы батальона Айдар провели обыск в доме заместителя мэра Счастья. Изъяли, сервер, ноутбук и прочие носители информации. Искали сведения, подтверждающие связь зама мэра с террористами. Судя из того, что нашли - "хватит на три пожизненных".
А стосовно ресурсу, де "Семаргл" промишляє, то - як на мене (а я , як пише глибоко симпатичний мені (по причині абсолютно невикладацького типу аватарки

й прямолінійності в судженнях - хай навіть якщо я не завжди їх розділяю) Йожик, - "девочка", й не претендую на істину в останній інстанції) цей ресурс функціонує не для співпраці однодумців з реально важливих справ ( так речі на загальний огляд не виставляють), а задля "полоскання" мозгів піплу. Щоб не спали спокійно... На "любопытствующих " розрахований. Надто багато антуражу. Не комільфо. І "Елены з Смоленска" вносять скромну лепту. Ха, не виключено, що цей "користувач" тут в нас під жіночим ніком теж пописує. І почитує не тільки про Ато-політику, а й всякі там "измены мужа" увагою не обходить

... А що? в сепаратистів теж допитливість буває - дєло-то житейское