Дівчата, поділюся враженнями від купівлі ліків в нашій місцевій аптеці.
У п'ятницю купували дитині антибіотик Сумамед 200 мг в аптеці "Бажаємо здоров'я" на площі (вул. Преображенська, 2). Його вартість склала 70.95 грн.
Сьогодні звернулась в аптеку цієї ж мережі у нас в районі (вул. Незалежності, 56), ті ж самі ліки - Сумамед 200 мг - вартість 130.95 грн. 
Звісно, виникло запитання про причини такої різниці. Виявляється (за словами фармацевта), аптека на площі працює з мінімальною націнкою, тому й ціна найнижча. Але ж вибачте, 60 грн різниці в одній мережі 
Тож, будьте уважні, коли купуєте ліки в нашій аптеці, бо маєте шанс дуууууууууже переплатити!
Вы точно уверены, что такой?
Сумамед 200 мг целый перечень в аптеке, различный объем и на 2 вида акция. Может Вы как раз акционный купили?
Сумамед форте 200мг/5мл 1200мг 30мл*Акція
Сумамед форте 200мг/5мл 15мл сусп.
Сумамед форте 200мг/5мл 20мл сусп.
Сумамед форте 200мг/5мл 30мл сусп.
Сумамед форте 200мг/5мл 37,5мл сусп.
Сумамед форте 200мг/5мл 600мг 15мл*Акція
Неоднократно сравнивала цены у нас на районе, обычно или в "Бажаємо здоров'я" самая низкая цена или на Красносельского,73. И на Валу в "Бажаємо здоров'я" бывало покупала, работаю совсем рядом, не заметила, чтоб там дешевле было. Моей одноклассницы мама как раз наоборот с Вала на Независимости ездит за лекарствами, прозванивает и говорит, что тут дешевле всего