ну вот не пойму я что то никак... с таким успехом в России Януковича можно назначить губернатором какого то уездного городка...
в чем разница то... и тот и тот беглый президент... обоих на родине под суд отдать готовы... 
могут, но не назначили же...он же ветер успешных перемен не принес, как это сделал Саакашвили для нашей страны

кстати, в Тернополе протеже Саакашвили тоже пытается проводить реформы...
http://7days-ua.com/news/ilo-hlonti-u-ponedilok-pochne-v-ternopoli-tyzhden-reform-za-uchasti-inozemnyh-reformatoriv-prohrama/ДОВІДКОВО: Іло Глонті – грузинський політик-реформатор,радник екс-президента Грузії Міхаеля Саакашвілі, навчався у реформатора Кахи Бендукідзе. Уже п’ять місяців працює з групою грузинських реформаторів з питань реформування при кількох Міністерствах України.
И еще.. в одном из интервью, Глонти делится своим видением изменений:
— Навіщо українській молоді йти у владу?
— Без нових ідей, нових поглядів, нових кадрів неможливо побудувати нову систему. Ми говоримо про інтернет-покоління — про людей, які мислять глобально. Як може покоління телевізора створити сучасну країну? Нашим ровесникам потрібно показувати приклад: тепер на постах сидять не люди, які пиляють бабки, а ті, кого хвилює майбутнє країни. Я обіцяю: в моїй області дуже багато молодих людей захочуть працювати на держслужбі, тому що побачать, що тут креатив, вільне мислення, простір для змін. Я на своєму прикладі покажу, яким може бути кабінет сучасного чиновника: мене завжди гнітило, що кабінети такі радянські, — повинні бути пуфи, вайфай, електронні дошки. А то заходить людина і бачить похмурі обличчя людей в костюмах. Нова влада України буде в кедах!
а вообще,все это грустно...

сколько своих молодых,талантливых и порядочных...