А в мене сьогодні подвійний переляк був.
Перший "подаруночок" зробив Аваль. Хотіла сьогодні розрахуватись кредиткою в Ватсоні, касир сказала, що пише недостатньо коштів. Подивилась смс, а там написано, що доступний залишок -2000. Тобто як нормальна людина я розумію, що в мене вичерпаний весь кредитний ліміт і 2000 зверху.

А доступна сума в мене там дуже велика. Хотіла зменшити, так такої можливості банком не передбачено, мені робітник банку взагалі сказав, що я перша людина, яка хоче зменшити кредитний ліміт.
В моїй голові проноситься все: згадую підозрілого чоловіка в черзі магазина, коли я розраховувалась кредиткою останній раз, що навіть проценти за таким кредитом платити немає чим і т.д.

Лечу в банк, руки трусяться,проклинаю себе за цю кредитку. Зайшла в банк, а там черга 5 чоловік. Поки чекала зовсім розтрусило. Чесно, аби були проблеми з сердцем могла статись біда.
Отримую відповідь: в звязку зі складною ситуацією в країні розрахунки карткою тимчасово обмежені. Мінус - сума використаного кредиту.
Вихожу і думаю: КОЗЛИ

. Невже не могли надіслати смс. Чи писати, що картка заблокована

І тут чую гул літаків, згадую, що з невідомих мені причин сьогодні Аваль вирішив, що ситуація стала складнішою, ніж весь час до цього.
Біжу додому, щоб дізнатись, що відбувається в цій країні.
Літаки - навчання, про банк Аваль - ні слова.
Висновок: відсутність інформації і пояснень - злочин, як найменше приступна халатність, в наші часи.