Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости. Архив до 01.06.2015  (Прочитано 1320538 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Seamni

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • об оплате и раздаче в личку
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #21135 : 17 Січня 2015, 09:35:21 »
А как же её  "не ходіть по інших каналах" ?  :D
так это без нее не ходите. а следом можно  :))
http://www.1plus1.ua/veduchi она на 2 страничке говорит, что мечтала работать на 1+1. правда не знаю, может, она о голосе говорила  ???

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
« Reply #21136 : 17 Січня 2015, 09:41:07 »
А Оля куда делась?
прошлой весной она ушла на 1+1
скандал по этому поводу был
на 1+1 она ведущая Голос країни и своя программа Інспектор Фреймут (проверяет только общепиты)

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

ТихаЯ

• Частый гость
  • **
« Reply #21137 : 17 Січня 2015, 12:01:38 »
прошлой весной она ушла на 1+1
скандал по этому поводу был
на 1+1 она ведущая Голос країни и своя программа Інспектор Фреймут (проверяет только общепиты)
она конечно особа специфическая, но без неё как-то уже тоже неинтересно...

Finka

• Звезда форума
« Reply #21138 : 17 Січня 2015, 12:20:28 »
Передача была полезная, но Фреймут лично меня и многих моих знакомых раздражала :D
Возможно, новый ведущий будет менее эмоциональный, но более профессиональный и объективный, так как сам хорошо знаком с поварским делом. Хотя мне, по-большому счету всё равно, ведь телик я смотрю разве что в гостях :)

✿.maria onos.✿

• Звезда форума
  • 063 83 23 047 маша
« Reply #21139 : 17 Січня 2015, 12:27:46 »
Передача была полезная, но Фреймут лично меня и многих моих знакомых раздражала :D
Возможно, новый ведущий будет менее эмоциональный, но более профессиональный и объективный, так как сам хорошо знаком с поварским делом. Хотя мне, по-большому счету всё равно, ведь телик я смотрю разве что в гостях :)
не знаю,мне она нравилась)а без нее буде уже не то( :(посмотрим,сравним!

Finka

• Звезда форума
« Reply #21140 : 17 Січня 2015, 13:16:38 »
На вкус и цвет...
Просто никто еще не видел обновленной передачи, но уже пишут, что она плохая :D

✿.maria onos.✿

• Звезда форума
  • 063 83 23 047 маша
« Reply #21141 : 17 Січня 2015, 13:30:49 »
На вкус и цвет...
Просто никто еще не видел обновленной передачи, но уже пишут, что она плохая :D
нет,я не говор что она плохая!просто это как ,шел фильм и в главной роли был один актер ,а в конце его меняют на другого,фильм то остается интересным,но эффект уже не тот)

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #21142 : 17 Січня 2015, 13:56:03 »
Треть украинцев не смогли оплатить коммуналку
Доходы людей не растут - им попросту неоткуда взять деньги http://business.vesti-ukr.com/85067-kazhdyj-tretij-ukrainec-ne-platit-za-kommunalku

99.9% happy

• Звезда форума
« Reply #21143 : 17 Січня 2015, 14:02:24 »
фреймут на новом канеле еще с притулой вели передачу "кто сверху"
сейчас притула ведет с новой ведущей - какая-то катя с камеди-вумен.
естественно, непроизвольно сравниваешь фреймут с новой ведущей - и катя лично для меня проигрывает....
это как вместо пасты предложить дешевую мивину)) не тот уровень.
Перманентний макіяж

She-Wolf__,,,^._.^,,,__

• ★SuperStar★
  • Все ВСЕГДА заканчивается хорошо!!! :)
« Reply #21144 : 17 Січня 2015, 14:22:51 »
фреймут на новом канеле еще с притулой вели передачу "кто сверху"
сейчас притула ведет с новой ведущей - какая-то катя с камеди-вумен.
естественно, непроизвольно сравниваешь фреймут с новой ведущей - и катя лично для меня проигрывает....
это как вместо пасты предложить дешевую мивину)) не тот уровень.
Катерина Варнава
В Камеди вомен она классно выступала, а вот ведущая - никакая
Хотя некоторым знакомым мужчинам она нравится больше чем Оля (можете догадаться почему ;) )

Об оплате и раздаче, пожалуйста, в личку.

anya

• Звезда форума
« Reply #21145 : 17 Січня 2015, 14:46:52 »
Катерина Варнава
В Камеди вомен она классно выступала, а вот ведущая - никакая
Хотя некоторым знакомым мужчинам она нравится больше чем Оля (можете догадаться почему ;) )

Я хоть и не мужчина :D но мне Варнава тоже больше нравиться. Как по мне, Фреймут - театр одного актёра, Я и всё, а то что стоит еще 3 человека рядом её не очень  и волновало, у неё и отшутиться как-то не получалось и на фоне Притулы она проигрывала в этом смысле. Ну опят же, всё дело вкуса, мне Фреймут и в "Голосе"  :negative:.

Finka

• Звезда форума
« Reply #21146 : 17 Січня 2015, 14:55:50 »
нет,я не говор что она плохая!просто это как ,шел фильм и в главной роли был один актер ,а в конце его меняют на другого,фильм то остается интересным,но эффект уже не тот)
Я не о вас конкретно.
Ну, как по мне цель этой передачи - повышение качества обслуживания, а не создание площадки для выпендрежа ведущего(-ей)

Я хоть и не мужчина :D но мне Варнава тоже больше нравиться. Как по мне, Фреймут - театр одного актёра, Я и всё, а то что стоит еще 3 человека рядом её не очень  и волновало, у неё и отшутиться как-то не получалось и на фоне Притулы она проигрывала в этом смысле. Ну опят же, всё дело вкуса, мне Фреймут и в "Голосе"  :negative:.

Еще не видела "Хто зверху" с Варнавой, но когда была Фреймут, я болела за команду Притулы, а за женскую местами было стыдно, так как Оля часто не принимала во внимание правильные ответы других девушек, а у неё самой с логикой и интуицией были заметные трудности :D

Julian

• Звезда форума
  • 068-1ноль7-ноль8-11 Юля
« Reply #21147 : 17 Січня 2015, 16:10:42 »
Треть украинцев не смогли оплатить коммуналку
Доходы людей не растут - им попросту неоткуда взять деньги http://business.vesti-ukr.com/85067-kazhdyj-tretij-ukrainec-ne-platit-za-kommunalku

Ну вот, а потом квартиры заберут за долги и им же сдадут в аренду. Будет как раз по европейски  :walldash:
1)CП  деткам  ТМ "Барбаррис"  http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36647.msg2355291#msg2355291
2)CП Шикарная домашняя обувка для всей семьи http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=41356.msg2659122#msg2659122

Tiшka

• ★SuperStar★
  • 0937743475 (viber) Оля
« Reply #21148 : 17 Січня 2015, 16:11:29 »
бедняжка  :'(
Цитувати
Зірка Антимайдану Скоробагатько скаржиться на серцевий напад після зустрічі з мітингувальниками

“У мене обпалені обидва ока... У мене серцевий напад, гіпертонічна криза...” - так описала свій стан після сьогоднішнього робочого дня новопризначений директор школи №35 Людмила Скоробагатько в телефонній розмові журналісту Garmata.

Невідомі молодики, за твердженням очевидця, рано-вранці 16 січня їй пирснули в очі з якогось аерозольного балончика і по дорозі на роботу.

Уже після цього інциденту, Людмила Іванівна зайшла у двір школи, де біля вхідних дверей о 7:30 ранку її зустріли громадські активісти. Вони не бачили ознак опіку очей і перегородили дорогу Скоробагатько. Аргументували тим, що вона не має морального права виховувати дітей.

Нагадаємо, що 14-го січня колишнього депутата Чернігівської міської ради від Партії Регіонів Людмилу Скоробагатько призначили директором чернігівської школи № 35. Вона відома своїми висловами на адресу «бандерлогів», які пролунали на з'їзді Партії регіонів у Харкові. Людмила Іванівна також «засвітилася» в ефірі телеканалу «Дождь» із тезами про «політичний ломбард» і «захистила грудьми мальчіков-міліціонєров» під час подій Євромайдану у Чернігові.

Активісти Майдану та громадські діячі відразу відреагували на кадрове призначення в управлінні освіти Чернігівської міської ради і вже сьогодні влаштували дві акції протесту. Одна — у школі № 35, друга — під міською радою.

Отже, невідомі зустріли директора раніше. Людмила Іванівна говорить, що вони чимось пирснули їй в очі. За словами очевидця, це були хлопці років 16-17.

“У мене обпалені обидва ока... У мене серцевий напад, гіпертонічна криза...”, – описла зараз свій стан директор.

Учасники пікету біля дверей школи запевнили, що не знають молодиків, які могли вчинити напад, пирснувши газовим балончиком на директора.

Скоробагатько швидко змогла прорватися через блокаду пікетувальників і потрапити до школи. Її за руки не тримали, а лише намагалися загородити прохід.

Через деякий час активісти не знайшли Людмили Іванівни в школі. Кабінет директора був зачинений. Стоячи під дверима, можна було чути кроки і шуми. Активісти запевнили, що за шафою в кабінеті директора знаходиться потаємна кімната. На їх думку, саме в цій кімнаті і перебувала Людмила Іванівна.

Не відчинялись двері кабінету директора і перед працівниками міліції та швидкої допомоги. Останні приїхали за терміновим викликом надати Скоробагатько медичну допомогу. Але що саме сталося з директором їм було невідомо.

Коли стало відомо, що кабінет ніхто відкривати не збирається, активісти озвучили журналістам повідомлення адресоване пані Скоробагатько. Громадські діячі вимагали, щоб Людмила Іванівна написала заяву про своє звільнення. Якщо заяви не буде, вони пообіцяли продовжувати подібні акції. Після цього учасники мітингу поїхали до міської ради, де з 10-ої години ранку відбувався пікет проти призначення Людмили Скоробагатько на посаду директора школи.

Начальник управління освіти Чернігівської міської ради Володимир Купріяненко розповів, що Скоробагатько потрапила до лікарні і зараз знаходиться на лікарняному. Він додав, що на час лікування Скоробагатько, обов'язки директора школи № 35 виконуватиме завуч, заступник директора Валентина Ценова. Також Володимир Петрович сказав, що буде проведено ряд консультацій з приводу призначення директора школи № 35 та вжито відповідне рішення.

Дізнатися думку про сьогоднішні протести у голови міської ради Олександра Соколова не вийшло. Сьогодні мер у відрядженні. Його заступник Станіслав Віхров коментувати ситуацію не схотів. Мовляв нехай проводять розслідування правоохоронні органи, а вже потім він проведе бесіду з журналістами. Він додав, що міліція займеться і причиною появи великої кількості телевізійників зранку біля школи.

Запитавши Людмилу Іванівну, чи є все ж таки ця таємна кімната в її новому кабінеті, вона відповіла, що це все плітки та спілкуватися надалі не захотіла. Тому не вдалося дізнатися, як вона потрапила до лікарні та чому її не могли знайти. Розповісти чи вдома вона чи в лікарні - також не забажала. Аргументуючи це тим, що хоче зберегти безпеку собі та лікарям.

Із надійного джерела стало відомо, що Людмила Іванівна наразі не перебуває на стаціонарі в лікарні, а знаходиться вдома.

Скоробагатько розповіла, що з посади йти не збирається. Піде лише в тому випадку, якщо її керівництво, тобто управління освіти міської ради, не вистоїть проти активістів. Після одужання Людмила Іванівна планує провести зустріч з батьками дітей школи. За її словами, вона хотіла зустрітися з ними сьогодні. Але, зважаючи на стан здоров'я, зробити цього не змогла.

Kateryna

• ★SuperStar★
« Reply #21149 : 17 Січня 2015, 16:17:55 »
Вайбер 0937717795 Катя