Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Вы слыхали или нет? Новости. Архив до 01.06.2015  (Прочитано 1297699 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Little Fairy

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • +380975092207 Марина*)Ко мне на "ТЫ"
Re: Вы слыхали или нет? Новости.
« Reply #1305 : 10 Лютого 2014, 19:11:20 »
в каком-то определенном районе города или в разных?
пока слышно что Шерстянка а там..

Tiшka

• ★SuperStar★
  • 0937743475 (viber) Оля
« Reply #1306 : 10 Лютого 2014, 19:56:10 »
:o

а  еще такое
Допоможіть знайти Сергія Коровченка
http://www.gorod.cn.ua/news_52214.html

знаю его, в одной школе учились  :o , только чего сейчас начали активно искать, если он в ноябре аж пропал  :(
« Останнє редагування: 10 Лютого 2014, 19:57:45 від Tiwka »

Tiшka

• ★SuperStar★
  • 0937743475 (viber) Оля
« Reply #1307 : 10 Лютого 2014, 20:00:01 »
орудует шайка малолеток,  их не могут поймать.
а главное что они вроде не грабят..ток бьют  ???

потому что молодежь сейчас такая, что нужно похвастаться друг перед другом, мол вот я какой молодец - то-то сделал. При чем хвасты, в основном, криминала касаються  >:(

Little Fairy

• Звезда форума
« Reply #1308 : 10 Лютого 2014, 20:00:25 »
знаю его, в одной школе учились  :o , только чего сейчас начали активно искать, если он в ноябре аж пропал  :(
не знаю, у нас же как всегда. Ждут с моря погоды.В нете только сегодня появилось

Lu

• Постоялец
  • Велике щастя - зустрічати новий день!
« Reply #1309 : 10 Лютого 2014, 20:49:05 »
Говорят в 7-8 вечера на возле горки за гаражами ,там где березки  ???
А еще журналиста Сашу(не помню фамилию ) с Шерстянки побили,только в новостях показали .
это первая жертва, шла с работы, с ЖД вокзала через ЖД депо. Живет на Тургенева 18. До дома не дошла 50-100 м. Перед этим позвонила мужу  и сказала, что уже рядом и встречать её не надо. Там на Попова, в березках, на неё и напали...  Проломили голову... :'( Говорят, что была кража сумки и цепочки.
Велике щастя - зустрічати новий день!

Lu

• Постоялец
« Reply #1310 : 10 Лютого 2014, 20:53:28 »
А еще  в хирургическое отделение Тубдиспансера поступил мужчина. Вчера сильно побили в районе ул. Муринсона. Шел с работы. Время не знаю. Забрали 20 грн, больше ничего ценного не было. Этот мужчина говорит, что били трое подростков, 2 невысокого роста, один высокий...

svetik2143

• Гість
« Reply #1311 : 10 Лютого 2014, 20:56:11 »
Ужас какой!  :'(

Little Fairy

• Звезда форума
« Reply #1312 : 10 Лютого 2014, 20:59:08 »
У Чернігові невідомі б’ють палицями по голові, є жертви. Так само побили й журналіста Ясенчука
У п'ятницю, 7 лютого, в Чернігові  було здійснено напад на жінку в районі Подусівки , від завданих ударів постраждала померла . Наступного дня , о дев'ятій вечора , неподалік поліклініки на Шерстянці таким же чином було скоєно напад на іншу жертву. На щастя , цій жінці вдалося врятуватися. Про це пише чернігівське  видання   4ernigiv.info

Також ПіК підтвердили ці факти  в телефонній розмові в прес-службі чернігівської міліції.

Напади , ймовірно , проходили однаково: жертву пропускали , потім ззаду наносили удар металевим предметом , а потім били і грабували . У жертв зникли гроші та цінні речі.

За неофіційною інформацією , у міліції є зображення нападників з камер спостереження . На вигляд двоє з них звичайні підлітки.
 Цікаво, що за цією ж схемою ввечері в неділю  9 лютого відбувся напад і на відомого в місті громадського  діяча та журналіста Олександра Ясенчука.

Як повідомляв ПіК, напад на Ясенчука відбувся близько 21 години біля його будинку по вулиці Горького.

Троє невідомих молодого віку людей спочатку попросили закурити, а вже за хвилину почали наносити удари залізними палками по голові.Після нападу  молодики забрали в Ясенчука мобільний телефон, 900 грн. та ключі.

У потерпілого було діагностовано закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, йому накладено шви на розсічену ділянку шкіри голови. Від госпіталізації травмований журналіст  відмовився. Як і писати заяву в міліцію.

Сам Олександр розцінює напад як переслідування за громадсько-політичну діяльність:

«  Дана ситуація не зламала мене і я обіцяюсь не зійти з того шляху: журналіста, громадського діяча який я обрав. Сьогоднішня ситуація довела, що все серйозно. Нехай брати це буде для вас наука, будьте пильними, дотримуйтесь правил конспірації. Це революція. Я вірю в нашу справу, наші Ради, нашу самооборону, я вірю що з Божою волею ми досягнемо нашої мети», - написав він на своїй сторінці в фейсбук.

Додамо, що останнім часом Олександр Ясенчук, зокрема,  координував передачу допомоги від чернігівців учасникам «Правого сектору» в Києві. 

В Чернігівській міліції повідомили, що для   встановлення обставин побиття Ясенчука  за місцем мешкання потерпілого виїздила слідчо-оперативна група Чернігівського МВ УМВС у повному складі. Згідно з вимогами чинного законодавства, розпочала перевірку за фактом завдання громадянину тілесних ушкоджень. 

Водночас в чернігівській міліції поки офіційно не заявили, що  пов’язують всі три схожі за сценарієм  випадки нападу на людей між собою.

Lu

• Постоялец
« Reply #1313 : 10 Лютого 2014, 21:07:57 »
А никто не слышал, может у кого родные работают на ЗАЗЕ? Там, вроде тоже, сотрудника ЗАЗА (молодой парень) нашли в районе ост. Любченко с пробитой головой. С работы ушел в 15:30. Искать начали после 19:00. Вроде дело было в прошлый четверг...
Тело родным отдали только сегодня. Похорон завтра.
В нете про этот случай ничего нету...

Little Fairy

• Звезда форума
« Reply #1314 : 10 Лютого 2014, 21:10:12 »
 :o :o :o :o :o :o
не слышала

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #1315 : 10 Лютого 2014, 21:30:22 »
А еще  в хирургическое отделение Тубдиспансера поступил мужчина. Вчера сильно побили в районе ул. Муринсона. Шел с работы. Время не знаю. Забрали 20 грн, больше ничего ценного не было. Этот мужчина говорит, что били трое подростков, 2 невысокого роста, один высокий...
К слову, на Муринсона уже пару недель назад мужчину 54 лет убили, мусор вышел вынести и не вернулся
Тоже удар по голове тупым предметом

Мандаринка.

• Местный житель
  • Дарина
« Reply #1316 : 10 Лютого 2014, 22:18:30 »
Вот это Да,теперь вообще страшно вечером на улицу выходить
Помогите пожалуйста девочке Асе 4 годика!
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=70932.0
Если я в сети и не отвечаю на ваши сообщения, ЗНАЧИТ КТО-ТО СМОТРИТ МУЛЬТИКИ, или при�

oxana.podlesnaja

• Звезда форума
  • 0637562140 Оксана
« Reply #1317 : 10 Лютого 2014, 22:28:35 »
К слову, на Муринсона уже пару недель назад мужчину 54 лет убили, мусор вышел вынести и не вернулся
Тоже удар по голове тупым предметом
:( :o
ОБ ОПЛАТЕ И РАЗДАЧЕ В ЛИЧКУ ПОЖАЛУЙСТА!!!

Светлана М.

• Звезда форума
  • 0938582279 ко мне на ТЫ)
« Reply #1318 : 10 Лютого 2014, 22:30:21 »
лучше не читать такого

БеЛоСнЕжКa

• Местный житель
  • 093-723-19-40
« Reply #1319 : 10 Лютого 2014, 22:31:01 »
это первая жертва, шла с работы, с ЖД вокзала через ЖД депо. Живет на Тургенева 18. До дома не дошла 50-100 м. Перед этим позвонила мужу  и сказала, что уже рядом и встречать её не надо. Там на Попова, в березках, на неё и напали...  Проломили голову... :'( Говорят, что была кража сумки и цепочки.
знала эту женщину  :'(
проводница шла домой с электрички.......её муж и сын мои сотрудники.
свекровь сегодня рассказала этот ужас....

Kupi.cn.ua