Всього голосів: 45
Голосування закінчилося: 05 Листопада 2013, 13:26:02
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Здравствуйте, как скоро следующий заказ?Закажите мне:Учимся писать печатные буквы легкоАвтор В. ФедиенкоСерiя Шагаем в школу (4-6 лет)
где-то на 15 ноября заказ
буду вторник 17:30 - Дворец детей и юношества (у входа возле велосипедной стоянки)
женя!!! Забыла прошу прощения!!!!! Напишите куда подъехать, может дома на протяжении дня?
А "Волшебник изумрудного города" только на украинском? Раньше ж вроде "Школа" и на русском выпускала.
Добрый вечер, заказ:' Ми готуємось до школи без проблем Вчимось малювати без проблемАвтор В. ФедієнкоСерiя Крок до школи (4-6 років)
Хочу замінити книги: Залишаю Сухомлинського і + 1. Ми готуємось до школи без проблемАвтор В. ФедієнкоСерiя Крок до школи (4-6 років)2.Чи готові ми до школи? Велика книга тестівАвтор В. ФедієнкоСерiя Крок до школи (6-7 років)3.Розвиваємо мовлення без проблемАвтор О. Ємець, В. ФедієнкоСерiя Крок до школи (4-6 років)4.Вивчаємо природу рідного краюАвтор В. ФедієнкоСерiя Крок до школи (4-6 років)Коли буде замовлення? Дякую!
Здравствуйте,примите пожалуйста заказЧи готові ми до школи? Велика книга тестів -34,00 грн-мне 2штАвтор В. ФедієнкоСерiя Крок до школи (6-7 років)Об оплате и о раздаче сообщите в личку пожалуйста Спасибо.