Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Православие в вопросах и ответах  (Прочитано 367845 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

parashutist

• ★SuperStar★
  • Стать: Чоловіча
  • 0938442684
Re: Православие в вопросах и ответах
« Reply #7380 : 30 Квітня 2019, 09:36:03 »
Спасибо за ответ.
Будет ли верным понимать выделенные слова так,  что сейчас вы сделали выбор за своего ребёнка, дав понять, что в вашей семье нет места вере?

Вот это жесть.
Человек дурасу в дом не тянет просто, а ребенка воспитывает в здравом смысле. С таким же успехом можно до 18ти лет врать что дед мороз существует, вот реально ж разницы никакой.

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #7381 : 30 Квітня 2019, 09:41:56 »
Большинство из нас пытается реализовать свои же несостоявшиеся мечты (балерина, спортсмен, математик и тп).

Это дикость.

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #7382 : 30 Квітня 2019, 09:45:29 »
спросите детей школьного возраста (особенно средней школы), чем бы они хотели заниматься и ответ Вас может удивить - ничем.
Дети младше готовы заниматься всем и сразу, а потом быстро угасают. Моя старшая с 6 лет ходила  на разнообразные кружки и к 13 годам она определилась со своим выбором. Вы же сами знаете, что дети и их поведение - это результат нашего воспитания с самых малых лет

Бред. Мне вообще старики кружков не навязывали, но я начиная с первого класса переходил на кучу кружков. Приходили в школу предлагали и я сам выбирал куда хочу идти. А если не хочет ничем заниматься, значит не хочет, зачем заставлять?

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #7383 : 30 Квітня 2019, 09:48:42 »
Не зміг пройти повз останьго повідомлення. В світському праві, наприклад в уголовному, є стаття яка передбачає покарання за утаювання та неповну інформацію по тій чи іншій справі.
Так що і тут Ви також робите вибір за ваших неповнолітніх дітей, в чому і обвинувачуете віруючих.
Хоча з іншого боку, до часу коли дитина досягне повноліття, знову ж таки є закон, який регламентує те, що за неповнолітнього рішення приймають батьки, опікуни, або інши повноважні особи. Це стосуеться усіх сфер життя.
З повагою!

Я не думаю что она что-то утаивает. Скорее всего рассказывает, что есть здравомыслящие люди и иные, верящие в выдуманых существ. А ребенок сам уже выберет к какой стае примкнуть :)

Тося

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #7384 : 30 Квітня 2019, 10:11:37 »

Я не думаю что она что-то утаивает. Скорее всего рассказывает, что есть здравомыслящие люди и иные, верящие в выдуманых существ. А ребенок сам уже выберет к какой стае примкнуть :)

Вы такой энергичный  ;D
как залетите в тему так и накладываете, и накладываете,
создайте отдельную тему "анти..", прихватите с собой, при желании в соавторстве, женщину бальзаковского возраста абвшку, и пойте там соло, или в унисон ,
вы вызываете улыбку  :), каждый раз когда начинаете бомбить тему, я улыбаюсь и помню, вы улетите рассказывать своим как уделали ....
голубь вы наш  ;D

Священник Михаил

• Звезда форума
  • Священник Михаил.
« Reply #7385 : 30 Квітня 2019, 10:24:30 »
Про яку саме статтю кримінального кодексу йде мова? Давайте разом почитаємо її уважно і внікнемо в зміст написаного.  :)
Про кримінальний кодекс, написав "наприклад", але все-таки стаття 19 про недонесення, ті чи інші справи визначаються 187 ст.
Про права та обов'язки дитини йдеться в Сімейному кодексі, де й говориться про батьків, та опікунів https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2402-14

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #7386 : 30 Квітня 2019, 10:39:33 »
Тося, вы сами себя уделываете на "ура", так что другим можно и не стараться))).
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

abvshka

• ★SuperStar★
« Reply #7387 : 30 Квітня 2019, 10:44:01 »
Про кримінальний кодекс, написав "наприклад", але все-таки стаття 19 про недонесення, ті чи інші справи визначаються 187 ст.
Про права та обов'язки дитини йдеться в Сімейному кодексі, де й говориться про батьків, та опікунів https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2402-14
Стаття 35 Конституції України.
"Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і риту альні обряди, вести релігійну діяльність. Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров’я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.
 Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа ѕ від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова".

Наведіть, будь ласка цитату з кримінального кодексу або сімейного кодексу, де вказана відповідальність за це. Дякую.
Запомни правило трёх "Н" -
НЕТ НИЧЕГО НЕВОЗМОЖНОГО!

Mirabella

• Звезда форума
« Reply #7388 : 30 Квітня 2019, 10:54:53 »

Вы такой энергичный  ;D
как залетите в тему так и накладываете, и накладываете,
создайте отдельную тему "анти..", прихватите с собой, при желании в соавторстве, женщину бальзаковского возраста абвшку, и пойте там соло, или в унисон ,
вы вызываете улыбку  :), каждый раз когда начинаете бомбить тему, я улыбаюсь и помню, вы улетите рассказывать своим как уделали ....
голубь вы наш  ;D
Рассмешили меня  :super: :))
У меня такие же мысли... Сегодня даже интереса не было читать, что там "наложено"))))
Не, им неинтересно будет в своей темке... там же соберутся такие, как они. С кем спорить? Кого троллить?
Любовь - это всё, что тебе нужно

Mirabella

• Звезда форума
« Reply #7389 : 30 Квітня 2019, 10:57:41 »
Не зміг пройти повз останьго повідомлення. В світському праві, наприклад в уголовному, є стаття яка передбачає покарання за утаювання та неповну інформацію по тій чи іншій справі.
Так що і тут Ви також робите вибір за ваших неповнолітніх дітей, в чому і обвинувачуете віруючих.
Хоча з іншого боку, до часу коли дитина досягне повноліття, знову ж таки є закон, який регламентує те, що за неповнолітнього рішення приймають батьки, опікуни, або інши повноважні особи. Це стосуеться усіх сфер життя.
З повагою!
+1  :super:
Любовь - это всё, что тебе нужно

len4ik

• Звезда форума
« Reply #7390 : 30 Квітня 2019, 10:59:35 »
Первый раз побывала в католической церкви. Очень приятно поражена. Нет продажи свечек,икон и т.д., как у нас, заходишь кидаешь в ящик монеты и берешь свечку. Все на твоей совести. На Пасху нет собирания яиц, куличей и тем более денег. В церковь заходят без платков, кто в чем хочет, ходят семьями, все сидят, на мониторе в электронном виде молитва. И ксензы очень простые и самое интересное, все худые))) Это я так, для общего развития)))
Религия у детей преподается из сада, но это на твой выбор, можно отказаться.

Ассоль

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 073 47 24 8 24 Viber
« Reply #7391 : 30 Квітня 2019, 11:03:34 »
Первый раз побывала в католической церкви
А при чем тут православие?  :-\
Об оплате в личку, на форуме редко

len4ik

• Звезда форума
« Reply #7392 : 30 Квітня 2019, 11:08:42 »
Читаю, что обсуждают тут не только православие.

Священник Михаил

• Звезда форума
  • Священник Михаил.
« Reply #7393 : 30 Квітня 2019, 11:21:45 »
Стаття 35 Конституції України.
"Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і риту альні обряди, вести релігійну діяльність. Здійснення цього права може бути обмежене законом лише в інтересах охорони громадського порядку, здоров’я і моральності населення або захисту прав і свобод інших людей.
 Церква і релігійні організації в Україні відокремлені від держави, а школа ѕ від церкви. Жодна релігія не може бути визнана державою як обов'язкова".

Наведіть, будь ласка цитату з кримінального кодексу або сімейного кодексу, де вказана відповідальність за це. Дякую.
Відповідальність за закон? Чи що Ви маєте на увазі? Уважно прочитайте що я написав Вам, цитую ":Не зміг пройти повз останьго повідомлення. В світському праві, наприклад в уголовному, є стаття яка передбачає покарання за утаювання та неповну інформацію по тій чи іншій справі". У приведенному Вами законі ніде не говориться, що батьки не мають права виховувати своїх дітей у тій вірі в якій вони забажають, а одже, що не забороняється, то дозволяється. Чи не так?
Я писав про замовчування, яке в кримінальному кодексі вважается порушенням закону та несе за собою кримінальну відповідальність й хотів донести думку, що замовчування не є правда, та передбачае під собою вибір зробленній за інших.
Щодо виховання неповнолітніх, та прийняття за них вибору батьками або іншими повноважними представниками в усіх сферах життя, про це йде мова в Стаття 12 Сімейного кодексу.

Права, обов’язки та відповідальність батьків за виховання та розвиток дитини

Виховання в сім’ї є першоосновою розвитку особистості дитини. На кожного з батьків покладається однакова відповідальність за виховання, навчання і розвиток дитини. Батьки або особи, які їх замінюють, мають право і зобов’язані виховувати дитину, піклуватися про її здоров’я, фізичний, духовний і моральний розвиток, навчання, створювати належні умови для розвитку її природних здібностей, поважати гідність дитини, готувати її до самостійного життя та праці.

Виховання дитини має спрямовуватися на розвиток її особистості, поваги до прав, свобод людини і громадянина, мови, національних історичних і культурних цінностей українського та інших народів, підготовку дитини до свідомого життя у суспільстві в дусі взаєморозуміння, миру, милосердя, забезпечення рівноправності всіх членів суспільства, злагоди та дружби між народами, етнічними, національними, релігійними групами.

Держава надає батькам або особам, які їх замінюють, допомогу у виконанні ними своїх обов’язків щодо виховання дітей, захищає права сім’ї, сприяє розвитку системи послуг з підтримки сімей з дітьми та мережі дитячих закладів.
« Останнє редагування: 30 Квітня 2019, 11:38:39 від Священник Михаил »

parashutist

• ★SuperStar★
  • 0938442684
« Reply #7394 : 30 Квітня 2019, 11:31:40 »
вы вызываете улыбку  :), каждый раз когда начинаете бомбить тему, я улыбаюсь

А что в этом плохого? :)

Kupi.cn.ua