https://m.olx.ua/uk/obyavlenie/rabota/komplektuvalnik-IDXdaa5.html#874014255Співбесіда чогось проводилась на вулиці за територією бази

По суті це магазин господарських товарів - відра, тазіки, шини, кришки, цвяхи, мітли тощо. Магазин знаходить на Репкінских базах.
Обов'язки (зі слів того хто проводив співбесіду) - зранку виставити продукцію перед магазином, вітрина типу. Протягом дня збирати замовлення оптових клієнтів. Тобто приходить клієнт каже, що йому треба і ви бігаєте по магазину збираєте на видачу. Зараз не сезон то 3-5 клієнтів на день. Весна, літо звісно більше. Тому треба добре знати асортимент продукції. В магазині 2-3 працівника.
Графік 8.00 - 16.30 Пн. - Пт., Сб. до 14.00
До магазину я не потрапила, мені сказали, що дівчата приймають товар то щоб їм не заважати. Тобто роблю висновок, що прийомка, а також наведення порядку в магазині також входить в обов'язки.
Зарплата 500 грн день. Бонуси 3-5 тис за хорошу роботу. Що мається на увазі під "хорошою роботою" я не зрозуміла. Кому цікаво подзвоните спитаєте

За оформлення не питала.
Умови в яких доведеться працювати не бачила, холодно чи ні в середині не знаю, туалет мабуть платний той що для всіх відвідувачів бази. Але це мої здогади...