Ми ходили 2 тижні тому, перечитала всю темку, і пішли до Лєдової, дуже приємна молода жіночка, спокійна, адекватна, одразу запропонувала малому укольчик зробили обезболюючий. Сходили на 1й поверх, медсестра сама провела, знайшла лікаря, щоб зробити укол (кабінет, в якому зазвичай малим обезболюють, в той день працював з 9, ми о 8 прийшли).
Лікар з малим дуже спокійно і тихо розмовляла, дозволила мені його на руках тримати ,бо він сам не хотів сідати (я винна, вдома пообіцяла що сидіти з ним буду) - хоча, якби він сидів сам, лікарю було б набагато зручніше.
До речі, сказала лікар, що ми правильно з чоловіком зробили, коли малого готували до цього походу тиждень - я розповідала, що лікар робити буде, навіть чесно сказала, що буде боляче, але це потрібно щоб далі можна було їсти багато шоколаду

Розказала, що будуть дірочку сверлити, що ротик розкритий доведеться довго тримали, навіть робили вигляд ми, що тренуємось - я паличкою постукувала по зубу, і видавала ці звуки неприємні, жужжання. Одним словом, малий себе поводив чудово - тому, що нічого не відчував, я не пожалкувала, що ми укольчик зробила.
Пломби ми ставили типу полімерні, вони різнокольорові, у малого зелена стоїть, він всім хвалиться, який він герой, що витримав похід до лікаря