0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
У кого есть инфа по ценам на Океан Эльзы 28.09.16?
Откуда инфо про концерт? На официальном сайте Чернигова нет в туре http://www.okeanelzy.com/ru/billboard/
Агропарк розваг у Києві!Найбільший в Україні лабіринту кукурудзяному полі площею 40.000м²!Дива, але сьогодні все більше й більше дітей, особливо у великих містах, які не знають, де й як ростуть овочі, а свійських тварин вони можуть побачити хіба що по телевізору чи в Інтернеті. Це не діло! Морква не росте на дереві, а корова не приносить молоко в пакеті до магазину! Ізцим потрібно щось робити!І ось нам на думку спала ідея: створити для дітлахів (і трішечки для дорослих) унікальний парк агроатракціонів «Кукулабія». В ньому можна буде і чудово розважитися, і набутися знань, які обов’язково знадобляться у житті.Найбільша споруда і предмет гордості «Кукулабії» — величезний лабіринт, вирізаний просто неба у кукурудзяному полі у вигляді зображення на національну тематику. Крім нього, в «Кукулабії» є величезний спільний город, на якому можна практикуватися в городництві, безліч дитячих майданчиків та атракціонів, зона відпочинку з гамаками влісопосадці, зона для пікніка, фуд-корт.Тут проводитимуться практичні й освітні майстер-класи для школярів і студентів, різноманітні фестивалі, корпоративні заходи. Організатори також будуть привозити в парк для безкоштовного відпочинку дітей із дитячих будинків та дітей із сімей, які були вимушені переїхатиіз зони АТО.Приїжджайте до нас, з нами весело!
Девочки, кто уже ходил в цирк - какие впечатления?
ого цена! была в тот раз вроде 200грн в фан-зоне 1
http://kasa.in.ua/index.php/okean-elzy-svitovyi-tur-chernihiv открыли продажу билетов, но пока только фанзона . Интересно, на секторах какие цены будут..
В этом году на все концерты билеты выше. Да и прошлый тур был 3 года назадесть цены на сектора, только не продаются билеты. Самый дорогой 750 грн
за фан зону 2 билет за 200 грн - это еще нормально. А кто то уже покупал на этом сайте ? думаю вроде и рано еще,но, что бы не было и поздно
я покупала, забрала потом в кассе стадиона. Кассир говорит, билеты разметают быстро.
Вы на этот концерт покупали? Просто в перечне городов касс я Чернигова не нашла.
А как искали Скопировано с сайта: Каса стадіону ім. Ю. ГагарінаЧас роботи:Пн-Сб: 11:00-18:00Перерва: 13:00-14:00Вихідний: Нд