Mari2013, я в шочі від ваших постів

в мене є менший брат і ми з ним неодноразово і сварилися і билися, але тим паче чужим людям я некажу що він такий сякий, тому що він в мене найкращий і я чудово знаю що якщо щось в житті станеться зі мною, то ріднішої людини за нього в мене не буде (батьків на той момент може вже не бути), і ваш теж вам допоможе, але на його місті яб вам ремня доброго всипала
є в мене така подруга як ви (ненайкраща звісно), вона в житті нічого не бачила, ну хібащо мій брат з нею зустрічався і кинув коли зрозумів що вона за людина, а тепер обходить її 10-ю дорогою і каже що вона
тупа жирна корова, ось ви мені її нагадали

і знаєте я в 20 вийшла заміж, мій чоловік чудово знав що він в мене не перший, але коли ми зачепили цю тему то він сказав, що він нічого незнає і нехоче знати, тому що він рахує що він в мене перший і єдиний

а вам ще рости і рости, тому що ваш дитячий мозок окрім як гратися в кена і барбі більше нічого не сприймає
Sunway, ваш чоловік зрозумів що
він вас не достойний, а коли всеж таки захоиів стати вам рівним то вже був ще на десяток щаблів нижче вас, ви обовязково знайдете того чоловіка який буде носити вас на руках все життя і полюбить вашу дитину як свою і вашої дитини діте буде вважати своїми внуками і так далі