Мария, я , конечно, не знаю что называют паутинкой, т.к не швея, но единственное. что могу сказать что по вашей ссылке это ж просто клей без ничего, а то, что Нина дала - это тесьма на клею. Я так поняла 
Нина, паутинка (по моей женской логике) это ж , наверное, просто эта прослойка клея, да?? а у тебя ж с тесьмой 
Или паутинка это и есть тесьма с клеем этим?? Объясни 
поставлю на сбор... если желающих не будет, тогда весь твой. ок??
те що я скинула то і є тільки клей, він просто на бумагу нанесіний, бо без бкмаги він поламається, його спочатку приложуєш стороною клею до тканини і приклеюєш утюгом а потім знімаєш бумажку і прикладаєш другу частину тканини і знов утюгом. Таким способом ниж виробуобробля.ть особливо якщо тканина тоненька і ніжна, воно окуратніше виглядає, але якщо паутинка неякісна чи довго неправильно зберігалася, чи погано проутюжить то вона дуже швидко відлипає
а те що Марія скинула схоже на дублерин (неткане полотно), на нього нанесений клей, як воно себе веде незнаю, невикористоувала, я стараюся невидимими стібками закріпляти щоб неклеїти, а то мені неподпбається що воно потім в самий непідходящий момент відлипає, а ниточками прошив і тримається

реголін заберу рулон якщо незнайдуться бажаючі