0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Подскажите, где сейчас в Чернигове можно полечить зуб ребенку. Желательно в тот же день, при острой боли? И по адекватной цене. Спасибо.
Девочки, кто нибудь вырывал подростку зубы мудрости, которые еще не выросли. Это операция, я понимаю. Но цена за один зуб 3 тыс в Витадент. А нам надо 4штуки вырвать для установления брекетовМожет где дешевле будет? Спасибо
Ви виривали вже зуб мудрості якій виріс чи ні?Бо питання було про зуб який не виріс ще,це різні речі.
А хіба я цитувала чиєсь запитання?Сторінку назад я сама цікавилась,де можна вирвати зуб мудрості. Мені лише Поклада рекомендували в центрі...Я ходила до іншого - і залишила свій відгук.З початку війни в місті багато,що змінилось...і деяка інфо вже застаріла та неактуальна в цій темі...
Дитяча ж працює. Просто ті лікарі зараз у обласній,на Магістрацькій приймають.
в городской стоматологии детские
Це за адресою пр. Перемоги 154? Просто тільки таку інформацію знайшла.
Дівчата, підскажіть, будь ласка, мо хто знає, лікар Чернета О.П. працює зараз? Номери телефонів у нього поза зоною, може змінились...
Чернета Александр Петрович умер в ноябре от Ковида.
Дівчата, може в когось є досвід вдалого ендодонтичного лікування зубів мудрості? Моя лікар радить зразу видаляти, бо дуже затратно і проблемно їх лікувати. Маю пульпіт верхньої вісімки.