0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
В дентус, на жаль, зараз вам під мікроскопом навряд чи полікують. Вся чоловіча половина колективу мобілізована і зараз на війні. А лікар Яременко, яка залишилась, з мікроскопом не працює.
Дзвонила туди сьогодні, сказали, що Шеремет служить, а зараз такі випадки лікує Яременко. Хммм, дивно
Всім привіт. Перечитала останні декілька сторінок, але потрібна все ж порада. Потрібно перелікувати декілька зубів. Нічого не турбує, але зробили кт і під декількома є запалення. Попереду лікування брекетами, тому обов'язково потрібно вилікувати все( В Києві мені за 4 моляра і 1 різець нарахували 45000, і якби я на цю сумму не розраховувала. Почитала, що в Чернігові під мікроскопом ендолікування роблять в Одонтосфері та Дентус. Зателефонувала в одонтосферу, записалась на консультацію (500 грн) до Гавриленко. Чи є сенс телефонувати і записуватись в дентус, чи це нормальний лікар і клінніки одного рівня та однакова ціна? Чи може хтось десь з особистого досвіду лікаря порадити Буду дуже вдячна)
Я как всегда рекомендую Сокирко)
Дівчата, привіт.Порадьте когось у міській стоматології біля Ниви для дівчини. Щоб турботливий, терплячий, не грубив. Боїться лікувати.
А хтось може порадити хірурга в обл.на Магістрацькій ,для видалення зуба?
Підкажіть, будь ласка, як до нього потрапити та де він приймає?
Девочки, кто нибудь вырывал подростку зубы мудрости, которые еще не выросли. Это операция, я понимаю. Но цена за один зуб 3 тыс в Витадент. А нам надо 4штуки вырвать для установления брекетовМожет где дешевле будет? Спасибо