якщо прийшли і глибокий карієс - то обов`язково затягували? чорне і біле? інших кольорів не буває?
якщо з вами не ставалось - це не значить, що не буває
\
Ні не чорне і біле. У мене не раз саме так і було - прийшла просто пролікувати зуб або прибрати дефект пломби, а там глибокий карієс. Але тут записуєшся планово, а не треба просто в цей момент. А пишу я про ті випадки, коли людина досиділась зі своїм карієсом до того, що просто вже нестерпний біль і треба лікувати прямо зараз, тоді вже реально доводиться бігти до будь-кого, хто в цей момент готовий пролікувати. Тоді вже не обираєш - ліки чи видалення нерва, аби щось зробили.
І так, інколи таке буває несподівано - не чекав, а тут зуб болить так, що не знаєш де дітися.
Буває різне, але погодьтеся - дуже часто люди досиджуються до останнього. По роботі спілкувалася з кількома стоматологами, так вони розповідали, який відсоток приходить тоді, коли рятувати вже нічого. І в самої таких знайомих достатньо.
А все писала до того, що зараз хороший стоматолог (правильно вище писали!), не зможе прийняти за першим твоїм дзвінком, саме тому пацієнт має бути зацікавленим робити усе в плановому порядку, якщо це можливо. Про виключні випадки не говорю...
Усім здоров’я!