Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём (АРХИВ 21.11.2013)  (Прочитано 736516 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

LanaS

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
Re: Обо всём
« Reply #9435 : 18 Лютого 2013, 09:45:59 »

Правда нашого життя. Та чи щасливі ті, хто отримує по 500.000, їсть м'ясо?
Чи можуть ті мясоїди похвалитись простими людськими взаєминами, дружнім спілкуванням, щирим, безкорисним коханням.
Так, що нехай. Ми ж все рівно нічого не можемо змінити.
« Останнє редагування: 18 Лютого 2013, 10:20:57 від LanaS »

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #9436 : 18 Лютого 2013, 10:13:23 »
Я тоже себя так каждый день успокаиваю!!! Бывают, конечно, срывы, но не часто. Например, в пятницу, вышла в обеденный перерыв в магазин, на мне пальто-пуховик (ношу три года). Но перед этим его носила не знаю сколько лет моего бывшего директора невестка. Она мне принесла на работу, и говорит, бери бесплатно, а то невестка всеравно не носит.И вот в магазине встречаю ту невестку, а она мне: Фу, ты что, еще до сих пор пальто мое носишь"  :'( .У меня был нервный срыв.

Бовари

• Звезда форума
« Reply #9437 : 18 Лютого 2013, 10:18:02 »
Я тоже себя так каждый день успокаиваю!!! Бывают, конечно, срывы, но не часто. Например, в пятницу, вышла в обеденный перерыв в магазин, на мне пальто-пуховик (ношу три года). Но перед этим его носила не знаю сколько лет моего бывшего директора невестка. Она мне принесла на работу, и говорит, бери бесплатно, а то невестка всеравно не носит.И вот в магазине встречаю ту невестку, а она мне: Фу, ты что, еще до сих пор пальто мое носишь"  :'( .У меня был нервный срыв.

Не портите себе нервы, оно того не стоит , носите с гордость, и плюйте на все и всех. Моя Бабушка говорила  " Бог не теля, бачить i звідтиля", всем воздасться.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #9438 : 18 Лютого 2013, 10:45:33 »
svetyla , ще можу порадити, щоб не скучати, треба виходити з дитиною на прогулянку увечері.  Мені це завджи допомагало. На вулиці нагуляємось прийдемо стомлені, тоді лягаєш і моментально відключаєшся.

svetyla

• ★SuperStar★
« Reply #9439 : 18 Лютого 2013, 10:51:17 »
Ну вечером гулять темно,да и холодно опять. Мы вот сейчас пойдем погулять...
На день работы полно, на вечер планы придумаем.  :)
Буду чехольчики для мобильного вязать дальше ::)

Иришка

• Местный житель
  • Я счастлива!!!
« Reply #9440 : 18 Лютого 2013, 10:54:18 »
Доброе утро!!! Зашла в темку, а тут грустно. Но жизнь продолжается, надо настраиваться на позитив, и искать даже в негативных моментах позитивные стороны. Погода замечательная, солнышко светит, душа поет (хотя тоже хватает всякого нехорошего...) Скоро весна!!!!!! ;)

Бовари

• Звезда форума
« Reply #9441 : 18 Лютого 2013, 10:55:16 »
Доброе утро!!! Зашла в темку, а тут грустно. Но жизнь продолжается, надо настраиваться на позитив, и искать даже в негативных моментах позитивные стороны. Погода замечательная, солнышко светит, душа поет (хотя тоже хватает всякого нехорошего...) Скоро весна!!!!!! ;)

:super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:

LanaS

• Звезда форума
« Reply #9442 : 18 Лютого 2013, 10:57:12 »
Ну, от треба себе завантажить роботою, завданнями, іграми  з дитиною і все буде ок.
« Останнє редагування: 18 Лютого 2013, 11:00:50 від LanaS »

Tinka

• ★SuperStar★
« Reply #9443 : 18 Лютого 2013, 11:00:46 »
Свет, ты просто очень заостряеш внимание на совершенно надуманые проблемы! Ничего такого нет в том, что муж уехал совсем не на долго. Ты сама вдумываешся, вот тебе и кажется всякое. Найди себе занятие и переключи внимание на что-то другое, вот время быстро и пролетит. У меня муж в суб. ушёл в 8 утра, а явился в 2 ночи.... Ну и что?!?! Хорошо время с детем провели, даже лак для ногтей сын мне в космо выбрал. А ещё половину шапочки связала для детя к весне.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #9444 : 18 Лютого 2013, 11:01:35 »
Ми завжди гуляли на вулиці 2 рази на день обов'язково, незважаючи ні на що.
Тільки ось цією зимою дуже рідко, бо після роботи ще дома стільки роботи, що гуляємо вдома.

svetyla

• ★SuperStar★
« Reply #9445 : 18 Лютого 2013, 11:04:42 »
та я знаю девочки, просто это так не привычно... :D

Olya1985

• Звезда форума
  • 097-314-75-02
« Reply #9446 : 18 Лютого 2013, 11:51:55 »
Конечно непривычно. Помню, в том году у меня муж уехал в  Калининград, на заработки, да еще сам, да еще в газете вычитал, купил билет и улетел. Думала, все, не переживу. :'( Первый месяц не плакала, а рыдала. Начала вязать крючком, связала себе жилетку, салфетки. Постоянно себя чем-то занимала. Не было мужа 4 месяца. помню, сынуля спрашивал постоянно :Мама, ты опять плачешь?? :walldash:

LanaS

• Звезда форума
« Reply #9447 : 18 Лютого 2013, 12:00:44 »
Брат мого чоловіка живе в Одесі, а працює в США на круїзному лайнері, його по півроку не буває вдома. :o
Приїхав - поїхав, приїхав - дружина народила дитину, знову поїхав - приїхав дитині вже 9 місяців, знову поїхав - знову приїхав дитина вже ходить :)
Поїхав знову - приїхав, а дружина на 8 місяці вагітності, дочекався народження другої дитини і знову на роботу. І так далі....
До всього люди звикають.

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #9448 : 18 Лютого 2013, 12:23:47 »
До всього люди звикають.

Ну да, привыкают ко всему. Но как это тяжело.  :-[У меня муж в прошлом году 3 мес провел по командировкам. Первый раз поехал на 2 мес, второй раз на месяц. И это все в течении полугода было. Первая его командировка мне тяжело далась. Вторая легче, т.к. уже по накатанному все шло. Блин, но как я ревела, когда муж второй раз уезжал. :'( Добавилось ко всему резкое ухудшение здоровья. Ели-ели дождалась пока вернулся.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #9449 : 18 Лютого 2013, 12:33:52 »
На продовження теми про розлуку з коханим. Мій чоловік також сьогодні поїхав у відрядження на тиждень.
А вчора моя донька вчить уроки й десь вичитала і каже, що на Мадагаскарі є така традиція, що на час відрядження чоловік з дружиною офрмулюють розлучення(шо попало звичайно),  :) але я жартома, кажу своєму чоловіку, що до п'ятниці також даю йому розлучення :).
Це я до того, що з часом виробляється певний імунітет і проводжаючи чоловіка, я не засмучуюсь, а жартую.