Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём (АРХИВ 21.11.2013)  (Прочитано 736474 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

♥♡ selesta ♡♥

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 093-734-27-60 Любите жизнь, вам с ней ещё жить!
Re: Обо всём
« Reply #9240 : 12 Лютого 2013, 20:08:35 »
Катя выразила мнение лишь 1 педиатра, у каждого врача свой опыт и практика, взгляды на лечение, любимые или нет препараты  :)

общемировое мнение по этому вопросу такое же как вы и написали, selesta
Да я же не в обиду ::) Просто сама считаю его лучшим из нынешних...

drena

• ★SuperStar★
« Reply #9241 : 12 Лютого 2013, 20:17:10 »
Да я же не в обиду ::) Просто сама считаю его лучшим из нынешних...
:beer: мы тоже его даем, а именно Бофен

White_Night

• Звезда форума
  • 093 910 45 47 Настя
« Reply #9242 : 12 Лютого 2013, 20:26:28 »
анльгин как раз таки не даже, а очень даже токсичен и запрещен во многих странах  :) и у нас уже не рекомендуют (хотя продают) и в крайнем случае с димедролом колят когда польза превышает риск
його в нас шпигають в кожній лікарні, не звертаючи увагу - то дитина чи дорослий  >:D ми, коли лежали в лікарні із стороннім тілом, там дітям після операцій кололи хоч кожні півгодини! Хто як попросить. Хоч би вже дітям якесь інше знеболювальне кололи... А то економлять, скотини  >:D

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #9243 : 12 Лютого 2013, 21:12:35 »
   Дівчата, ви тут про ліки, а я сьогодні була в такому стані, що готова була пити що завгодно :o З самого ранку відчула, що застуду підчепила - голова трохи боліла, нежить і горло боліло дуже. На роботу о 12 пішла, о 1й відчуваю - гірше стало, спазми почались, голова просто розколюється, після другої пообідала, і стало настільки погано мені, що до медпункту пішла. Окрім застуди відчуваю - метеочутливість моя дає про себе знати >:(
   Дали мені там Цитрамон, щойно випила - і все, пішло-поїхало, наступні хвилин 20 не могла навіть ходити нормально, почало нудити, спазми ще сильніші стали :o Я один урок в школі ледь витримала, не повірите - сиджу в одній позі, поворухнутись боюсь, бо нудить, голова болить страшенно, ледь розмовляю :o Через годинку легше стало, потім ще легше. Настільки я себе жахливо почувала, що і про болі в горлі забула :D
   Що це за напасть? напевно, доведеться, як до вагітності, від метеочутливості крапельки приймати, бо я з такими реакціями на зміну погоди працювати не зможу :( :( :(

drena

• ★SuperStar★
« Reply #9244 : 12 Лютого 2013, 21:36:22 »
його в нас шпигають в кожній лікарні, не звертаючи увагу - то дитина чи дорослий  >:D ми, коли лежали в лікарні із стороннім тілом, там дітям після операцій кололи хоч кожні півгодини! Хто як попросить. Хоч би вже дітям якесь інше знеболювальне кололи... А то економлять, скотини  >:D
да конечно...
но не понимаю что им до экономии и какой смысл- ведь лекарства выписывают врачи, а покупают родители или я не права  ???напишет врач другой препарат - купят другой
или это назначение обосновано или ?? не понимаю зачем врачу осознанно назначать препарат с явными побочками, ему проще назначить более безопасный, ведь ему же и лечить потом  :-\
может речь о бесплатных была уколах, которые были в наличии в больнице - тогда другой разговор - что есть то и колют  ???

Меланжик

• Звезда форума
  • Аліна
« Reply #9245 : 12 Лютого 2013, 21:37:38 »
   Дівчата, ви тут про ліки, а я сьогодні була в такому стані, що готова була пити що завгодно :o З самого ранку відчула, що застуду підчепила - голова трохи боліла, нежить і горло боліло дуже. На роботу о 12 пішла, о 1й відчуваю - гірше стало, спазми почались, голова просто розколюється, після другої пообідала, і стало настільки погано мені, що до медпункту пішла. Окрім застуди відчуваю - метеочутливість моя дає про себе знати >:(
   Дали мені там Цитрамон, щойно випила - і все, пішло-поїхало, наступні хвилин 20 не могла навіть ходити нормально, почало нудити, спазми ще сильніші стали :o Я один урок в школі ледь витримала, не повірите - сиджу в одній позі, поворухнутись боюсь, бо нудить, голова болить страшенно, ледь розмовляю :o Через годинку легше стало, потім ще легше. Настільки я себе жахливо почувала, що і про болі в горлі забула :D
   Що це за напасть? напевно, доведеться, як до вагітності, від метеочутливості крапельки приймати, бо я з такими реакціями на зміну погоди працювати не зможу :( :( :(

Мабуть то вірусне таке, бо в мене схожі симптоми були( голова соплі горло і дика тошнота), тошнота пройшла , а з соплями і горлом вже тиждень мучусь.
Щоб побачити веселку, треба пережити дощ.

Роблю солодкі букети!

scopa

• Звезда форума
  • Татьяна (093)-937-52-62
« Reply #9246 : 12 Лютого 2013, 21:42:36 »

А что Вы принимаете от метеочувствительности, тоже мучаюсь постоянно,  а вчера и сегодня прям ужас какой-то. :walldash:

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #9247 : 12 Лютого 2013, 21:47:52 »
Я пила крапельки аж 5 років тому  8) під час вагітності метеочутливість зникла, повернулась лише з осені цієї, і з кожним разом все гірше :(

DiZ

• ★SuperStar★
  • Улыбка имеет эффект отражения. Улыбнись! :)
« Reply #9248 : 12 Лютого 2013, 22:34:59 »
Отрывки из школьных сочинений :))
http://fishki.net/comment.php?id=132834

scopa

• Звезда форума
  • Татьяна (093)-937-52-62
« Reply #9249 : 12 Лютого 2013, 23:57:06 »

Классс!!! ^-^ Особенно про девочку Олю, которую звали Тамарой.
Да и вообще подборка классная....

DiZ

• ★SuperStar★
  • Улыбка имеет эффект отражения. Улыбнись! :)
« Reply #9250 : 13 Лютого 2013, 08:37:59 »
Классс!!! ^-^ Особенно про девочку Олю, которую звали Тамарой.
Да и вообще подборка классная....
мне тоже больше всех про эту девочку понравилось ;D

Бородулька

• Гість
« Reply #9251 : 13 Лютого 2013, 09:10:30 »

Девочка Оля  :)) :)) :super:

☆Лама ☆

• Звезда форума