Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём (АРХИВ 21.11.2013)  (Прочитано 745411 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ИринаG

• Местный житель
  • Стать: Жіноча
  • тел. 093-809-63-74.
Re: Обо всём
« Reply #11940 : 17 Березня 2013, 16:33:06 »
"Талончик счастливый - храню 10 лет" -  :D и у меня такой есть

lisa.alisa

• Местный житель
  • Все можно обьяснить, но не всем..!
« Reply #11941 : 17 Березня 2013, 16:48:37 »
ХОХОЛ ГАИШНИК БАЗАРИТ НА АНГЛИЙСКОМ - Ukrainian cop speak English WTF

Да, даже за "мента", если он с мозгами, тоже можно порадоваться! А вообще - умнички ребята, так обламали...!! :super:

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #11942 : 17 Березня 2013, 17:06:23 »
шото оно слишком постановочное) как раз перед Евро ролик выпустили в ютуб, когда с гаишников прикалывались с их "хау ду ю ду"

злобный тролль

• Звезда форума
« Reply #11943 : 17 Березня 2013, 17:46:54 »
   Дівчата, допоможіть вирішити суперечку з невісткою моєю  ::)
   Недавно розмова зайшла про росіян-українців, прозвучала фраза "малий у вас "кацап", бо тато його (мій чоловік) такий же 8) Одразу скажу - чоловік мій народився і все життя в Україні живе, тато його з Росії, мама з України, та вони з братом себе вважають росіянами за національність - -Бог з ними, та при чому тут моя дитина?  :o Я народилась, все життя в Україні живу, тото мій і мама - також, далі в принципі намішано (бабусі-дідусі, і т.д. з Росії деякі). Поясніть мені, хто правий? Ми говоримо НЕ ПРО ГРОМАДЯНСТВО, а про національність.
   На моє логічне (як на мене) питання "А якщо у мене в 5му поколінні дідусь араб, і його нащадки - лише чолдовіки (адже за ними визначається національність), то я арабка???!!! " прозвучав лише сміх ??? Хочу в цьому розібратись, суто задля себе і свого сина. Для мене це принципове питання, так як "проросійські загони" зі сторони брата чоловіка та невістки - не рідкість >:(

В слов'янських народів успадковування національності за статевою ознакою не є характерним. В деяких етнічних груп   дійсно національність дитини визначається строго за національністю матері (в євреїв) чи батька (народи арабського світу). В Радянському Союзі з 1975 року - коли була паспортна реформа - (та й потім в Україні, - аж доки цю графу не вилучили) людина, коли отримувала паспорт у 16 років, сама вибирала, виходячи з національностей своїх батьків, собі національність. Стосовно вибору національності "за батьком" - то ніяких цьому достовірних підтверджень (ні юридичних, ні  "побутово-узаконених"); люди, які схиляються до цієї точки зору, на запитання: "Чому вважаєте,що національність визначається "за батьком"?", відповідають: "Ну, так прийнято...", але не можуть уточнити, ким саме "прийнято" :D. (Якщо я помиляюся - виправте мене, будь ласка; ніяких документальних підтверджень не знайшла).
 Стосовно хромосом-носіїв спадкової інформації. Звичайно, в цьому процесі беруть участь ВСІ хромосоми (а не лише Х чи У). Як легко було б боротися зі спадковими хворобами! - народжуй тільки дівчаток й живи без проблем...Тому однозначної відповіді на запитання про національність дитини, народженої не в мононаціональній родині, бути не може. Як виховаєте, тим себе й ідентифікує.
А невістка хай своїми дітьми переймається; її домисли про національність Вашого сина позбавлені юридичних та будь-яких інших підстав 8).

ОксанаЯ˙·٠●• ☆

• ★SuperStar★
  • https://vk.com/vkshoestore
« Reply #11944 : 17 Березня 2013, 17:47:59 »
пришла смс мне на телефон ^-^
Люди, допоможіть весні перемогти зиму!!! Будь ласка, жріть сніг! Надійшли це повідомлення свїм друзям, бо тільки об'єднавшись усі разом ми зжеремо ойго швидше!!! P.S. Жовтий сніг не жріть!!! ^-^
наш магазин https://vk.com/vkshoestore

Хелена

• Звезда форума
« Reply #11945 : 17 Березня 2013, 17:49:30 »
Люди, допоможіть весні перемогти зиму!!! Будь ласка, жріть сніг! Надійшли це повідомлення свїм друзям, бо тільки об'єднавшись усі разом ми зжеремо ойго швидше!!! P.S. Жовтий сніг не жріть!!! ^-^
:))  :super:
Без слов!

♥♡ selesta ♡♥

• Звезда форума
  • 093-734-27-60 Любите жизнь, вам с ней ещё жить!
« Reply #11946 : 17 Березня 2013, 18:09:54 »
Заглянула в темку на минутку,а тут такое... :))Так засмеялась,что дети прибежали из другой комнаты,оригинально :super:

Larita

• Звезда форума
« Reply #11947 : 17 Березня 2013, 18:22:45 »
:)) развеселили однако

EL

• ★SuperStar★
  • я ни здеся
« Reply #11948 : 17 Березня 2013, 18:48:30 »
Audrey, а шо такое "проросійські загони"? типа кто круче россияне или украинцы? :-\

Оксана, спс)) повеселила ;D

scopa

• Звезда форума
  • Татьяна (093)-937-52-62
« Reply #11949 : 17 Березня 2013, 18:54:16 »

Ну и насмешили!  :)) ^-^ :))

svetik2143

• Гість
« Reply #11950 : 17 Березня 2013, 19:48:01 »
Поезд чистит снег
Интересное зрелище  :)

http://i1.i.ua/video/vp3.swf?9&http://video.i.ua/user/1911/47317/246689/

Справедливая

• Новичок
  • *
« Reply #11951 : 17 Березня 2013, 19:49:49 »
Справедливость без мудрости значит много, мудрость без справедливости не значит ничего.

Справедливая

• Новичок
  • *
« Reply #11952 : 17 Березня 2013, 19:54:56 »

Умеющим спокойно жить
Всезнающим, довольным, сытым.
Не мудрено судьею быть,
А мудрено быть справедливым.

МАМУЛЬКА

• Звезда форума
  • Мой сынуля - мои крылья за спиной!
« Reply #11953 : 17 Березня 2013, 19:56:39 »
нам сегодня подарили вот такую книгу сынуле)))
http://www.megakniga.com.ua/catalog/knigi/serednya-shkola/11-klas-303/trafaret-kolori-ta-formi-ranok.html

такая классная :super: :super: :super: приобретите))сынок с удовольствием все за вечер нарисовал)) :super: O:-)
Мой сынок - в этой жизни счастья островок))))
ПОЛЬСКАЯ бытовая химия  с бесплатной доставкой по Чернигову.
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=113477.msg7908658#new продам вещи для мальчика

Топа

• Новичок
  • *
« Reply #11954 : 17 Березня 2013, 20:00:16 »
Долго смеялась  :))
Свербить права долоня - до збитку. Ліва - до прибутку. Щоки сверблять - до сліз. Вуха сверблять - до новин. Ніщо не свербить - помився.