Девчёнки, возможно не в ту темку пишу, но всё же, подскажите, нет ли у нас на форуме такой рубрики, как БЮРО НАХОДОК?
У меня в воскресенье в центре украли кошелёк, может быть кто - то нашёл его (понятно что без денег), но там были банковские и дисконтные карточки, которые уже заблокированы, и сам кошелёк, который уже далеко не новый, но всё же родной и любимый

В милиции сказали, что если это цигани поработали, то шансы вернуть равны нулю.
Співчуваю, це дуже не приємно

В мене також колись

циганки сумку прорізали і витягли гаманець в магазині тканин, що колина площі був. Давно це було, я ще студенткою була отримала стипендію і пішла за покупками, але не судилось.
Хоча стипендія це дрібязок. В моєї мами, коли була вагітна і отримавши дектетні їхала за покупками, витягли гаманець з усіма дектерними. Той випадок моя мама згадувала все життя.
Їхала в автобусі вагітна (8 місяців) всю дорогу стояла, ніхто місця не вступив

, лише майже на кінцевій зупинці мужик, біля якого стояла мама, підхватився провів маму на перед автобуса, там зігнав з місця якось хлопчину і запропонував їй сісти. Що немає гаманця мама зрозуміла, вже коли зібралась щось купувати.

Дуже плакала.
А ще ж треба було додому якось доїхати. Прийшла на автостанцію і не придумала що робити. :-\Так водій автобуса її безкоштовно довіз.