Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Обо всём (АРХИВ 21.11.2013)  (Прочитано 745130 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Glanna

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
Re: Обо всём
« Reply #11370 : 10 Березня 2013, 22:41:16 »
Да, Ксюшка, права на 100%. Еще перед сном можно ванны со сбором принимать (если нет аллергии на травы), легкий поглаживающий массаж.

DiZ

• ★SuperStar★
  • Улыбка имеет эффект отражения. Улыбнись! :)
« Reply #11371 : 10 Березня 2013, 23:05:25 »
я бы тоже успокоительные уже давала :-X ::)
у нас был период вот недавно совсем, Марк болел, типичный бронхит, но при этом капризов было я молчу :walldash: чуть что сразу истерики да такие :o >:(
я и сама нервная становлюсь, так напару пили успокоительное, абы не орал мне без поводов и я не орала тоже ::) да, вот такая я  немного истеричная >:( :-X

а еще мне мама говорила, пока Марк был маленький и тоже плохо спал, читать такое: уроки призоры, лихи разговоры, с ветром пришли на ветер уйдите, будьте мои слова крепки да лепки, крепче камня, крепче булатного ножа. так ее бабушка научила :-X

svetyla

• ★SuperStar★
« Reply #11372 : 11 Березня 2013, 08:49:49 »
Всем привет.
Утро не доброе...Андрюха снова заболел :-[  Ждем врача.
Еще и со вчера какое-то ощущение не спокойное у меня, вроде бы что-то надо успеть сделать, душа не спокойна вообщем. Такое бывает? ???

Ванилька

• ★SuperStar★
  • :)))
« Reply #11373 : 11 Березня 2013, 08:56:45 »
душа не спокойна вообщем. Такое бывает? ???

Бывает. У меня такое бывает. И как показало время чуйка не подводит. :-[ Только не знаешь откуда неприятностей ждать. :(

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #11374 : 11 Березня 2013, 08:58:38 »
І мене чуйка рідко підводить :( Свєтуль, тримайся... найгірше - коли малі хворіють

svetyla

• ★SuperStar★
« Reply #11375 : 11 Березня 2013, 09:09:53 »
Это правда...вот с вечера не спокойна прям. Еще и мужу сказала,что настроение куда-то делось, вроде как надо куда-то бежать,что-то делать,что-то решать...или что-то не сделала ??? :walldash:
Не приятное такое состояния, первый раз такое.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #11376 : 11 Березня 2013, 09:34:15 »
Учора я в очі смерті подивилась. :'( Таке пережила, що ще й зараз відхожу.

Їздили вчора всією сім'єю мою бабушку із святом привітати. Увечері десь близько сьомої поверталися із села.
Ніщо не предвіщало біди їхали по славутицькій трасі зі швидкістю 80 км. Десь за 300 метрів до вїзду в Чернігів машину крутонуло і розвернуло на 360 градусів. Чоловік загальмував. Сказати, що в мене серц обірвалось - це нічого не сказать. Це просто жах. :o
Добре, що траса з духстороннім рухом і 4 колії, тобто широка, і посеред траси не було перегородки з відбійниками, добре, що  за нами ніхто не їхав І що не було машин по зустрічній. Наче янгол уберіг.
Але в мене на душі такий тягар, ще й зараз не можу відійти.
Ось так хоч із зимовою гумою іхати по дорозі з ожеледицею і снігом.
Нікому з рідних не хочу про це говорити, щоб не засмучувати. Добре, що форум є, що можу поділитится :)

Katychok

• ★SuperStar★
  • я ваша навеки:)
« Reply #11377 : 11 Березня 2013, 09:36:36 »
Учора я в очі смерті подивилась. :'( Таке пережила, що ще й зараз відхожу.

Їздили вчора всією сім'єю мою бабушку із святом привітати. Увечері десь близько сьомої поверталися із села.
Ніщо не предвіщало біди їхали по славутицькій трасі зі швидкістю 80 км. Десь за 300 метрів до вїзду в Чернігів машину крутонуло і розвернуло на 360 градусів. Чоловік загальмував. Сказати, що в мене серц обірвалось - це нічого не сказать. Це просто жах. :o
Добре, що траса з духстороннім рухом і 4 колії, тобто широка, і посеред траси не було перегородки з відбійниками, добре, що  за нами ніхто не їхав І що не було машин по зустрічній. Наче янгол уберіг.
Але в мене на душі такий тягар, ще й зараз не можу відійти.
Ось так хоч із зимовою гумою іхати по дорозі з ожеледицею і снігом.
Нікому з рідних не хочу про це говорити, щоб не засмучувати. Добре, що форум є, що можу поділитится :)

да уж. такое надо пережить.
советую сходить в церковь и поставить свечки за здоровье! вам спокойнее будет!

White_Night

• Звезда форума
  • 093 910 45 47 Настя
« Reply #11378 : 11 Березня 2013, 09:38:40 »
Доброго ранку всім!  ;) Здається, починається епідемія грипу... Хоча знайомі з санстанції кажуть, що епідемії немає. В мене майже всі знайомі перехворіли, і не просто нежить, а температура під 40. Я теж підхватила якусь заразу... Зазвичай нежить в мене проходить швидко, я й не лікуюсь чимось таким серйозним, навіть судинозвужувальні каплі не потрібні.. Можу в гарячу ванну з аромамаслами і глінтвейном завалитись на годинку  O:-) А на цей раз боюся, щоб гайморитом не закінчилось діло :-[ Буквально за півдня так заклало ніс, що не могла сольовим розчином промити - рідина не проходила... А вчора помітила, що коли нахилюся, то в районі лоба виникає біль. Сьогодні ніби нормально...

svetyla

• ★SuperStar★
« Reply #11379 : 11 Березня 2013, 09:40:40 »
Это ужас!
Держитесь  :) 
Я вообще представить только могу этот страх внутри...

Glanna

• ★SuperStar★
  • Если проходите сквозь ад - не останавливайтесь
« Reply #11380 : 11 Березня 2013, 09:42:24 »
Все живы-здоровы, это - главное  ;) Обязательно в церковь сходите

White_Night

• Звезда форума
  • 093 910 45 47 Настя
« Reply #11381 : 11 Березня 2013, 09:48:48 »
Зараз на дорогах треба бути дуууже обережними... Тим більше з нашими дорогами і нашими водіями... Мене також 6 числа ледве маршрутка не збила. Переходила дорогу біля Гусара. Почала переходити на зелений, подивилась по сторонам, на середині дороги почав блимати, я йду далі і тут мене вдаряє маршрутка... Я дивлюсь на водія, щось кричу йому, а він руками розводить, ніби вибачається... Перейшла дорогу, потім як почало колотити.... Півгодини відходила. Ще й дурепа, мамі одразу сказала, не треба було...

koshka45623

• Местный житель
  • 0937649892
« Reply #11382 : 11 Березня 2013, 09:49:45 »
да уж. такое надо пережить.
советую сходить в церковь и поставить свечки за здоровье! вам спокойнее будет!
28 февраля сбила меня маршрутка с дочкой на пешеходном переходе. сходила в церковь. отлегло немного, но чувство страха осталось :-X

LenaElena

• Звезда форума
  • Чему бы грабли не учили, а сердце верит в чудеса!
« Reply #11383 : 11 Березня 2013, 09:53:04 »
28 февраля сбила меня маршрутка с дочкой на пешеходном переходе. сходила в церковь. отлегло немного, но чувство страха осталось :-X

:o
http://www.gorod.cn.ua/news_43801.html
Да?

koshka45623

• Местный житель
  • 0937649892
« Reply #11384 : 11 Березня 2013, 09:59:41 »
да ::)