Чернігівський форум про дітей

Голосування

нравится ли фильм?

да
 175 (74.2%)
нейтрально
 28 (11.9%)
нет
 8 (3.4%)
не смотрю
 25 (10.6%)

Всього голосів: 223

Автор Тема: "Величне століття. Роксолана" - как фильм?  (Прочитано 195085 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дивна

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • (093)456 9443 viber, Оксана
Re: "Величне століття. Роксолана" - как фильм?
« Reply #930 : 27 Травня 2013, 22:23:29 »
Евсика,так чего теперь будет все таки,не пишут?
а по 1+1 как теперь будет показ,у меня что-то паника начинается
ну вот то, что я выложила  - это последние новости. больше ничего не знаю. сама в замешательстве. но я только с укр. переводом смотрю.

Lapusya

• Звезда форума
« Reply #931 : 27 Травня 2013, 22:35:40 »
М.Узерлі більше не буде грати Хюррем?!
   Актриса, яка перебуває у стані депресії, не хоче повертатися з Берліна, де проходить лікування. М.Узерлі, яка в неділю поїхала зі Стамбула, знаходиться в одній із психологічних реабілітаційних клінік Берліна. З цієї причини сота серія серіалу "Величне століття» не була показана. Згідно з інформацією, переданою з "Tim's Production", Узерлі вирушила до Берліна, навіть не попередивши знімальну групу. Згідно з умовами договору, підписаного між актрисою і студією, Мер'єм Узерлі може через кожні 3 тижні їхати до Берліна, щоб побачити сім'ю. За словами самої актриси, у неї виникли проблеми з психікою через безладної роботи на знімальному майданчику:"Я не хочу повертатися до Стамбула, в серіал. Я втомилася, з мене досить ". 2 сцени сотої серії "Величного століття» не були зняті саме з вини актриси. Те, що сота серія популярного серіалу не була продемонстрована, позбавило телеканал Star TV доходу на суму, щонайменше, в 1 мільйон доларів. Зйомки серіалу були відкладені на тиждень.Вчора також з'ясувалося, що ще 2 місяці тому актриса сказала своїй подрузі: "У травні я залишу серіал і поїду зі Стамбула, мені все набридло". Подруга для того, щоб відмовити Узерлі від цього вчинку, сказала їй, що якщо вона не повернеться, то на неї подадуть до суду. Узерлі сказала, що не боїться цього: "У мене є договір зі студією. Але я є громадянкою не Туреччина, а Німеччини. А договір дійсний на території Туреччини ".

Найдена заміна для М. Узерлі
Серйозні обговорення про заміну актриси Мер'єм Узерлі, яка виконує головну роль султанші Хюррем в серіалі «Величне століття» не замовкають. Фанати Мер'єм бурхливо обурюються в інтернеті, а продюсери тим часом підбирають нових претенденток на роль. Одна з них співвітчизниця Мер'єм, німкеня Вільма Еллес. Нещодавно в одному з найпопулярніших турецьких телешоу, на якому була присутня Вільма, показали відео з фрагментів зібраних із серіалів, в яких можна порівняти актрис. Багато глядачів побачили це відео погодилися, що подібності актрис дійсно є і Вільма з легкістю зможе замінити Мер'єм.

вот это дааа  :o :o :o никогда б даже и не подумала. может это пиар ход ???

Rosa

• ★SuperStar★
  • (063)7788030 и (096)8272279 Роза, ко мне на ТЫ
« Reply #932 : 27 Травня 2013, 22:42:25 »
вот это дааа  :o :o :o никогда б даже и не подумала. может это пиар ход ???
куда ж уже пиарить,сериальчик то и так не слабо популярен
хотя лучше бы так и было
я честно говоря не представляю себе этот сериал с другой актрисой(((

LanaS

• Звезда форума
« Reply #933 : 28 Травня 2013, 08:20:17 »
М.Узерлі більше не буде грати Хюррем?!
   Актриса, яка перебуває у стані депресії, не хоче повертатися з Берліна, де проходить лікування. М.Узерлі, яка в неділю поїхала зі Стамбула, знаходиться в одній із психологічних реабілітаційних клінік Берліна. З цієї причини сота серія серіалу "Величне століття» не була показана. Згідно з інформацією, переданою з "Tim's Production", Узерлі вирушила до Берліна, навіть не попередивши знімальну групу. Згідно з умовами договору, підписаного між актрисою і студією, Мер'єм Узерлі може через кожні 3 тижні їхати до Берліна, щоб побачити сім'ю. За словами самої актриси, у неї виникли проблеми з психікою через безладної роботи на знімальному майданчику:"Я не хочу повертатися до Стамбула, в серіал. Я втомилася, з мене досить ". 2 сцени сотої серії "Величного століття» не були зняті саме з вини актриси. Те, що сота серія популярного серіалу не була продемонстрована, позбавило телеканал Star TV доходу на суму, щонайменше, в 1 мільйон доларів. Зйомки серіалу були відкладені на тиждень.Вчора також з'ясувалося, що ще 2 місяці тому актриса сказала своїй подрузі: "У травні я залишу серіал і поїду зі Стамбула, мені все набридло". Подруга для того, щоб відмовити Узерлі від цього вчинку, сказала їй, що якщо вона не повернеться, то на неї подадуть до суду. Узерлі сказала, що не боїться цього: "У мене є договір зі студією. Але я є громадянкою не Туреччина, а Німеччини. А договір дійсний на території Туреччини ".

Найдена заміна для М. Узерлі
Серйозні обговорення про заміну актриси Мер'єм Узерлі, яка виконує головну роль султанші Хюррем в серіалі «Величне століття» не замовкають. Фанати Мер'єм бурхливо обурюються в інтернеті, а продюсери тим часом підбирають нових претенденток на роль. Одна з них співвітчизниця Мер'єм, німкеня Вільма Еллес. Нещодавно в одному з найпопулярніших турецьких телешоу, на якому була присутня Вільма, показали відео з фрагментів зібраних із серіалів, в яких можна порівняти актрис. Багато глядачів побачили це відео погодилися, що подібності актрис дійсно є і Вільма з легкістю зможе замінити Мер'єм.
Нічого собі.

Ljudmila

• Звезда форума
  • 063*75*38*259
« Reply #934 : 28 Травня 2013, 22:01:52 »
Евсика спасибо за новости! хотя новости конечно  :walldash: как-то не представляется без М.Узерлі сериала

Дивна

• ★SuperStar★
  • (093)456 9443 viber, Оксана
« Reply #935 : 28 Травня 2013, 23:02:17 »
не за что. поживем - увидим. у нас выбора нет, будем привыкать  :-[

Rosa

• ★SuperStar★
« Reply #936 : 28 Травня 2013, 23:05:40 »
шо новенького? )))
ничего не слыхать?
так,а если все же поменяют актрису,так когда по времени этого стоит ждать,как думаете?

vikktorriya

• Звезда форума
« Reply #937 : 28 Травня 2013, 23:43:46 »
 :o, да, новости... не хотелось бы другую актрису  ???

А что Нигер мутит? Что-то я её не пойму, чего она добивается  ???- и вашим и нашим?

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #938 : 29 Травня 2013, 07:49:22 »
А что Нигер мутит? Что-то я её не пойму, чего она добивается  ???- и вашим и нашим?
А насправді - лише собі... вона викручується, як може, перебігає від однієї "господині" до іншої, і так постійно

Halimon

• Гість
« Reply #939 : 29 Травня 2013, 08:33:33 »
А насправді - лише собі... вона викручується, як може, перебігає від однієї "господині" до іншої, і так постійно
А что ней в итоге будет? Кто смотрел наперед серии, расскажите

Rosa

• ★SuperStar★
« Reply #940 : 29 Травня 2013, 08:52:14 »
:o, да, новости... не хотелось бы другую актрису  ???

я думаю она хочет отомстить и при этом еще и шкуру свою спасти

_Ksushka:)))_

• Местный житель
  • 0937321067
« Reply #941 : 29 Травня 2013, 08:58:38 »
ну если вам так интерестно про нигер, то она по поручению шахсултан пойдет убивать рустема, но вместо этого украдет ребенка михримах, ее догонят и завалят (на счет последнего не уверена, но подозреваю, что в живых ее не оставят)

Audrey

• ★SuperStar★
  • Чоловіків можна аналізувати,жінок-лише обожнювати
« Reply #942 : 29 Травня 2013, 09:00:29 »
Звідки ви знаєте, щодо "наздоженуть"? Я бачила лише анонс цієї серії, вона ж не вийшла ще на екрани :-\

Halimon

• Гість
« Reply #943 : 29 Травня 2013, 09:01:35 »
ну если вам так интерестно про нигер, то она по поручению шахсултан пойдет убивать рустема, но вместо этого украдет ребенка михримах, ее догонят и завалят (на счет последнего не уверена, но подозреваю, что в живых ее не оставят)
Капец :o

Rosa

• ★SuperStar★
« Reply #944 : 29 Травня 2013, 09:03:53 »
ну,если завалят,то этого следовало ожидать
и вашим ,и нашим никогда ни к чему хорошему не приводило(((
хотя мне конечно ее и жалко

Kupi.cn.ua