М.Узерлі більше не буде грати Хюррем?!
Актриса, яка перебуває у стані депресії, не хоче повертатися з Берліна, де проходить лікування. М.Узерлі, яка в неділю поїхала зі Стамбула, знаходиться в одній із психологічних реабілітаційних клінік Берліна. З цієї причини сота серія серіалу "Величне століття» не була показана. Згідно з інформацією, переданою з "Tim's Production", Узерлі вирушила до Берліна, навіть не попередивши знімальну групу. Згідно з умовами договору, підписаного між актрисою і студією, Мер'єм Узерлі може через кожні 3 тижні їхати до Берліна, щоб побачити сім'ю. За словами самої актриси, у неї виникли проблеми з психікою через безладної роботи на знімальному майданчику:"Я не хочу повертатися до Стамбула, в серіал. Я втомилася, з мене досить ". 2 сцени сотої серії "Величного століття» не були зняті саме з вини актриси. Те, що сота серія популярного серіалу не була продемонстрована, позбавило телеканал Star TV доходу на суму, щонайменше, в 1 мільйон доларів. Зйомки серіалу були відкладені на тиждень.Вчора також з'ясувалося, що ще 2 місяці тому актриса сказала своїй подрузі: "У травні я залишу серіал і поїду зі Стамбула, мені все набридло". Подруга для того, щоб відмовити Узерлі від цього вчинку, сказала їй, що якщо вона не повернеться, то на неї подадуть до суду. Узерлі сказала, що не боїться цього: "У мене є договір зі студією. Але я є громадянкою не Туреччина, а Німеччини. А договір дійсний на території Туреччини ".
Найдена заміна для М. Узерлі
Серйозні обговорення про заміну актриси Мер'єм Узерлі, яка виконує головну роль султанші Хюррем в серіалі «Величне століття» не замовкають. Фанати Мер'єм бурхливо обурюються в інтернеті, а продюсери тим часом підбирають нових претенденток на роль. Одна з них співвітчизниця Мер'єм, німкеня Вільма Еллес. Нещодавно в одному з найпопулярніших турецьких телешоу, на якому була присутня Вільма, показали відео з фрагментів зібраних із серіалів, в яких можна порівняти актрис. Багато глядачів побачили це відео погодилися, що подібності актрис дійсно є і Вільма з легкістю зможе замінити Мер'єм.