Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: общественный транспорт  (Прочитано 337961 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

♥ღ.Женечка.ღ♥

• Звезда форума
  • ツ 0689017978 ツ
Re: общественный транспорт
« Reply #5790 : 13 Вересня 2024, 21:32:52 »
посоветуйте, пожалуйста, куда обращаться. Может у кого-то тоже была такая ситуация? Не смогла рассчитаться картой в автобусе , на валидаторе пишет: карта заблокирована. И так три разные карты, разных банков. Ни физической картой, ни смартфоном не смогла рассчитаться
Дочку так выгнали из 2х автобусов, так как не смогла оплатить проезд. Хотя по карте долга нет, и последний раз этрй картой рассчитывались около месяца назад. Было полно времени списать.

Я звонила в транспортую компанию, ругалась - бесполезно, "как с гуся вода".
Во время разговора сказали сбросить в телеграмм последнюю квитанцию про оплату в транспорте. Обещали типа проверить.
Но сообщение благополучно проигнорировали

Честно сказать - разозлили очень сильно. А сделать ничего нельзя(((
« Останнє редагування: 13 Вересня 2024, 21:35:35 від ♥ღ.Женечка.ღ♥ »

Gulchitay

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
« Reply #5791 : 13 Вересня 2024, 21:57:27 »
Дочку так выгнали из 2х автобусов, так как не смогла оплатить проезд. Хотя по карте долга нет, и последний раз этрй картой рассчитывались около месяца назад. Было полно времени списать.

Я звонила в транспортую компанию, ругалась - бесполезно, "как с гуся вода".
Во время разговора сказали сбросить в телеграмм последнюю квитанцию про оплату в транспорте. Обещали типа проверить.
Но сообщение благополучно проигнорировали

Честно сказать - разозлили очень сильно. А сделать ничего нельзя(((

так...  якась вседозволеність без можливості відстояти свою правоту, сервіс страшний, історії з контролерами просто нелюдські якісь... 

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5792 : 14 Вересня 2024, 00:10:45 »
так...  якась вседозволеність без можливості відстояти свою правоту, сервіс страшний, історії з контролерами просто нелюдські якісь...
Нажаль, особливо в автобусах, вони дуже не люблять банківські картки... Чула, що в них самих потім дебет с кредитом не сходиться по цих картках! Банкі не перераховують гроші, постійні спори та конфлікти. З людьми й з банками... ::) Вони кажуть, що з транспортними картками проблем менше, ніж з банківськими... Я сама вже давно банківськими картками не розраховують. Лише в першу зиму після початку військових дій. Коли були відмінено пільги... А зараз у сім'ї у всіх транспортні картки. З ними проблем немає.

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #5793 : 14 Вересня 2024, 01:00:46 »
Нажаль, особливо в автобусах, вони дуже не люблять банківські картки... Чула, що в них самих потім дебет с кредитом не сходиться по цих картках! Банкі не перераховують гроші, постійні спори та конфлікти. З людьми й з банками... ::) Вони кажуть, що з транспортними картками проблем менше, ніж з банківськими... Я сама вже давно банківськими картками не розраховують. Лише в першу зиму після початку військових дій. Коли були відмінено пільги... А зараз у сім'ї у всіх транспортні картки. З ними проблем немає.
і з транспортними картками проблеми теж є, вони виходять з ладу, то біля магнитів їх не тримай, то біля телефону, то ще щось... дуже ніжні...
чому немає проблем з розрахунком наприклад в Києві? жодного разу не було проблем, жодного, хоч карткою, хоч телефоном, хоч додаткм "київ цифровий"... риторичне питання

Марfуша

• Модератор
  • ★SuperStar★
« Reply #5794 : 14 Жовтня 2024, 20:44:14 »
У Чернігові зміниться рух тролейбусів та автобусів через ремонт дороги на проспектах Лук'яненка та Грушевського

https://suspilne.media/chernihiv/857937-u-cernigovi-zminitsa-ruh-trolejbusiv-ta-avtobusiv-cerez-remont-dorogi-na-prospektah-lukanenka-ta-grusevskogo/?utm_source=telegram&utm_medium=ps

Майя2014

• Звезда форума
« Reply #5795 : 22 Жовтня 2024, 22:08:16 »
і з транспортними картками проблеми теж є, вони виходять з ладу, то біля магнитів їх не тримай, то біля телефону, то ще щось... дуже ніжні...
чому немає проблем з розрахунком наприклад в Києві? жодного разу не було проблем, жодного, хоч карткою, хоч телефоном, хоч додаткм "київ цифровий"... риторичне питання
Мені здається, що в нашому Че встановили якісь списані валідатори, ну якісь вони ко...ні, чесно кажучи

Gulchitay

• ★SuperStar★
« Reply #5796 : 23 Жовтня 2024, 08:31:50 »
Мені здається, що в нашому Че встановили якісь списані валідатори, ну якісь вони ко...ні, чесно кажучи
можливо...
мене просвітили, що зчитувач там знизу насправді, тому не до екрана правильно буде прикладати, а донизу
бо я якось боролась з одним валідатором, а він все не хотів ту картку читати, а знизу прочитав

Ir4ik

• Постоялец
  • 0987390939
« Reply #5797 : 12 Лютого 2025, 08:54:51 »
Підкажіть, будь ласка, як можна поповнити транспортну карту без комісії?

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5798 : 12 Лютого 2025, 12:44:00 »
Ніяк. Комісія вже всюди. Навіть в Портмоне.

НаталиНатали

• Постоялец
  • Наталья 0933742132 0993336884
« Reply #5799 : 18 Лютого 2025, 10:22:55 »
через Моно Банк без комисии . Но я пополнила и уже сутки прошли и деньги так и не поступили на карточку

LIDO

• ★SuperStar★
« Reply #5800 : 19 Лютого 2025, 08:23:28 »
через Моно Банк без комисии . Но я пополнила и уже сутки прошли и деньги так и не поступили на карточку
А карткою користувалися впродовж цієї доби? Бо поки не прикладете до валідатора, гроші не зайдуть на картку...

Kupi.cn.ua