0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
ось відповідь на таке питання у ФБ:Коли ви сплатите за проїзд під час першої поїздки, а потім протягом 30 хв. буде здійснено пересадку, то в наступному автобусі вам потрібно буде знову прикласти картку до валідатора - щоб в системі була зафіксована ця поїздка, але в електронному чеку вже буде вартість цієї поїздки 0,00 грн
Дякую. Але цікаво чи насправді це працюватиме так як обіцяють ...
Написала на вайбер, отримала відповідь: "Вам треба прийти на Шевченка 50б на заміну картки. При собі мати картку."Поки що перекинула залишок на іншу картку... Щоб до них доїхати треба витратити 24 грн ну і час, ще треба подумати що дешевше, може просто нову купити...Актуальним постає питання - як часто таке трапляється, що буде з пільговими картками, як часто вони будуть "ламатись"?...
в тролейбусах працює вже майже два роки У мене декілька разів навіть двічі виходило завалідуватися)) Тобто сіла в троль і ще дві пересадки зробила. А оплата вийшла аж 8 грн, бо плачу тільки в першому на картці є номера телефонів. Я завжди дзвоню - так як на мене швидше питання вирішуються)
ще мені так і не перекинули баланс зі зломаної картки на працюючу, задала питання у вайбер - тиша у відповідьще задала питання по пільговій картці, якщо інвалід 3-ої групи чи пенсіонер наприклад, то проїзд безкоштовно тільки у траліках, чи можна буде поповнювати цю пільгову картку, щоб з неї розраховуватись в марщрутці - знову тиша у відповідь
Я також залишала звернення про переведення балансу з картки на картку, але нічого ніхто не зробив. Ото навіщо писати, щоб зверталися, якщо ніхто нічого не робить?
Якщо пересадка з автобуса в тролейбус або навпаки, то теж буде безкоштовно?
поки ні, але планують зробити наступним етапом))
Додзвонилась Зараз у них немає можливості он-лайн перенести гроші з картки на картку, заявки висять і як тільки - так одразу перекинуть, але коли?..
думаю ніколи, але як красиво написали....щоб всі одразу бігли транспортні картки купувати
Два года назад я к ним приходила и ставляла заявку на месте, перебросили деньги не сразу, тоже были каие-то технические проблемы.Но все равно деньги мне вернули на другую карту