0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Ось моя передня частина вишиванки, правда не така як на схемі, а перероблена мною, бо не все на викрійку влізало. ( в принципі як завжди )
Valeria дякую, самій подобається, що дивно, бо мені всі вишивки під кінець набридають і не подобаються Valeria пора вже свою зшити , скільки ж можна, лежить готова, а сезон вже почався...Доречі, на першій сторінці виділила повідомлення під наші фотозвіти, Касандра наша перша майстриня , а яка буде наступна вишивка ?
Алина, очень красиво. Супер!! Ждем рукава ::)я думаю, что твоя, Наташи (Веселки) или Нины (Валерии)
я постараюся швидше
давай, будем підганяти
Насмотрелась красоты у вас. Теперь срочно нужно вышивать наряд,чтобы к праздникувсех обшить Подскажите,а где можно купить готовые сорочки для врослых и детей,чтобы потом вышить их?Через инет искать или у нас в Чернигове есть по умеренным ценам?
картини ще багато ?
краще купити тканину і віднести в ательє щоб по особистих розмірах покроїли, б те що продається якесь мені коряве є в магазині Веретено що на Комсомольській http://map.cn.ua/map/info/5/
в магазинчике есть что в переходе возле мега-центра, только он со стороны 3-поликлиники, там и витрина большая
Спасибо вам,схожу посмотрю.Я почитала и у меня вопрос.Простите,может глупый,я первый раз за одежду берусь Нужно покроить и части вышить а потом только сшить?Или не имеет особого значения?