0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Подскажите пожалуйста, а справку о составе семьи как и раньше у уличкома брать? или процедура поменялась? вроде где-то слышала, что этим теперь паспортный стол занимается или это я неправильно поняла?
Я уже два месяца не могу сьездить за справкой, что не получаю выплаты в Деснянском. И по доходам мне платят только 130грн. Когда я привезу справку мне ж пересчитают эти 2 месяца?
так и знала, опять сидеть без денег як казав Яценюк: "режим суворої екомномії"
на рассмотрении законопроект о прекращении соц выплат(при рождении,по уходу за ре до 3х лет,по доходам) до 01.01.2015,так что, наверное, не ждать нам денег
мы их памперсами забросаем....
Ты что :oЭто же деньги на ветер
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=499552.2. Перегляд передбачених законом бюджетних зобов'язань держави поточного та минулих років з метою економного витрачання бюджетних коштів та отримання максимального ефекту від їх виконання;2.3. Призупинення на період до 1 січня 2015 року дії положень законодавства, що встановлюють право на додатково оплачувані відпустки (окрім відпустки з догляду за дитиною), а також право на отримання премій, винагород та інших заохочень в грошовій формі для Президента України, народних депутатів України, членів Кабінету Міністрів України, суддів, працівників прокуратури, працівників органів внутрішніх справ, а також для посадових осіб підприємств, установ та організацій утворених у встановленому порядку органами державної влади, які використовують кошти державного бюджету.
в Объяснительной записке к законопроекту четко прописано что эти ограничения касаются:"3. Загальна характеристика і основні положення проекту Постанови Проектом Постанови пропонується розробити відповідні проекти законодавчих актів, якими запровадити заходи щодо економного і раціонального використання коштів держаного та місцевих бюджетів передбачених на утримання чиновницького апарату, зокрема обмежити до кінця поточного року видатки на фінансування пільг, будь-яких премій, автомобільних перевезень іміджевих заходів для Президента України, народних депутатів України, членів Кабінету Міністрів України, суддів, працівників прокуратури, працівників органів внутрішніх справ."Так что социальных выплат данный законопрект не касается, не надо нагнетать и вызывать панику