Чернігівський форум про дітей

Голосування

День недели для слинговстречи?

ждем лета
ждем весны

Автор Тема: Слинг, его виды и инструкции (фото, видео). Консультации  (Прочитано 63769 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Ksuslik

• Звезда форума
  • Стать: Жіноча
  • 066 3272170
Будет проводится цикл вебинаров по слингоношению. Инициатор и собственно докладчик Алина Яковенко, член Лиги слингоконсультантов и производитель слингов Леля. Информация и форма для заполнения с целью регистрации тут http://ua-slingomamy.livejournal.com/10416576.html.

Для ленивых копирую текст сюда:
"Цикл вебінарів про слінги

Очі бояться, а руки роблять. Приєднуйтесь і не судіть строго. Я постараюся не розтікатися мислію по дрєву, відповідати на питання максимально конкретно і коректно, не чухати носа перед камерою і говорити чітко та розбірливо

Вебінари розраховані на початківців і мам, які зі слінгами на “Ви”.
В підсумку слухачі зможуть свідомо обрати для себе переноску і знатимуть як нею правильно користуватися.

Технічно це будуть трансляції презентацій наживо через YouTube, з можливістю тут же поставити запитання і отримати на нього відповідь. Вебінари будуть записані, щоб ті, кому не підходить розклад, могли їх прослухати в зручний для себе час.

Для Вашої зручності - форма для реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/1wLlHaF1UZncALgYQvNy_jflkW2M24_yIyaFBYrdl200/viewform
Форма для запитань: https://docs.google.com/forms/d/1yQP8UELCYkdxaGs4nJCJwbyz0Ie_P9OmXS5-hM1SUhA/viewform

ТЕМИ ВЕБІНАРІВ і ПОПЕРЕДНІ ДАТИ:

0. Презентація циклу вебінарів.
02.12.2014р. 11:00-12:00
А заразом знайомство, перевірка зв’язку і тренування

1. Слінг: коли і навіщо?
04.12.2014р. 11:00-12:00
Що таке фізіологічна поза, навіщо слінг дитині, користь для мами, протипоказання, в яких ситуаціях може знадобитися слінг, з чого починати

2. Огляд основних видів
09.12.2014р. 11:00-12:00
Обмеження по віку, доступні пози та позиції, розподілення ваги, симетричність, швидкість одягання, легкість освоєння, розміри, компактність

3. Слінгоносіння залежно від сезону
11.12.2014р. 11:00-12:00
Зимове (під одягом і зверху), утеплення мами, пристосування для дитини; в чому легше в літню спеку; правила безпеки

4 – 6. Практика
4. Вертикальна позиція (сзк і хрест над кишенею в шарфі). 15.12.2014р. 11:00-12:00
5. Горизонтальна позиція (сзк і шарф). 16.12.2014р. 11:00-12:00
6. Май-слінг та ергорюкзак. 17 або 20.12.2014р. 11:00-12:00

7. Робота над помилками
23 або 26.12.2014р. 11:00-12:00
Розбір основних помилок, які трапляються зі слінгом з кільцями, шарфом, май-слінгом, ергорюкзаком

8. Грудне вигодовування і фізіологічні переноски. Висаджування і слінги.
Після Нового року

9. Відповіді на запитання
Після Нового року

Дати можуть бути змінені! І скоріш за все так і буде, тому дуже рекомендую зареєструватися, щоб вчасно отримувати оновлення і посилання на трансляції. За подією також можна стежити тут і у FB"

Я уже зарегистрировалась, буду смотреть и пополнять свою базу слингоопыта, чего и вам желаю.  ;)

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
Итак, Начало положено, теперь только вперед!!!

СЛИНГОТЕКА!!!
https://vk.com/club79184396

Не стыдясь прошу помощи и поддержки, сама не потяну.

Много чего из того что имею буду продавать с целью купить в слинготеку что то стоящее, так что если кому что нужно из моего ассортимента, то прошу в личку, обсудим.

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
Девочки, распродаюсь, никому не надо слинги? Собираю деньги на слинготеку  ::).
http://ua-slingomamy.livejournal.com/10552583.html

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
Ношение на руках - первый шаг к слингу!

Удобное и безопасное ношение на руках -  необходимая прелюдия к слингоношению.
Чем больше взрослый носит младенца на руках - с правильной поддержкой ребенка и в разных положениях - тем проще ему потом совладать со слингом. Так  мы обучаемся понимать и чувствовать ребенка, его тело, да и свое тело тоже. Это придает нам уверенность в своих силах, что уже является половиной успеха при освоении слинга.

Положений для ношения ребенка на руках существует довольно много*. Но обо всех них мы сейчас говорить не будем. Остановимся на подъеме ребенка с поверхности и на четырех основных положениях, важных при освоении слинга с новорождённым.
Продолжение статьи по ссылке: http://slingoliga.ru/medicine/-noshenie-na-rukah-pervyj-shag-k-slingu/

kiritana

• Частый гость
  • **
мій малюк на стільки звик до слінгу, що зманечку міг засинати тільки в слінгу, і зараз йому вже 1,3 роки буз цього девайсу мені важко. Маю надію що він сам якось відвикне.

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
мій малюк на стільки звик до слінгу, що зманечку міг засинати тільки в слінгу, і зараз йому вже 1,3 роки буз цього девайсу мені важко. Маю надію що він сам якось відвикне.
Відвикне це точно  ;). Ще ніхто у слінгу в школу не поніс. Чи ходить ваш малюк (як давно ходить)? З рук дитинка злазить тоді, коли почувається більш впевненою в собі і оточуючому світі, в дорослих, що його оточують.
Який у вас слінг?
Вік слінгоносіння може бути довгим по різним причинам до 2-3 років (ситуативне носіння).

kiritana

• Частый гость
  • **
Відвикне це точно  ;). Ще ніхто у слінгу в школу не поніс. Чи ходить ваш малюк (як давно ходить)? З рук дитинка злазить тоді, коли почувається більш впевненою в собі і оточуючому світі, в дорослих, що його оточують.
Який у вас слінг?
Вік слінгоносіння може бути довгим по різним причинам до 2-3 років (ситуативне носіння).
\
Ходить вже з 11 міс., з рук злазить але тільки в домашній, звичній обстановці. Слінг-шарф.

foxxxy

• Звезда форума
  • Юлия
А я своего пончика уже не могу в слинг усадить,да и тяжело 11,5 кг носить на себе.....Пыталась дома научиться "закинуть"его на спину(как на аватарке у Оксаны-ничего не получилось....Да и слинг у меня из "неправильных"-льняной и с бортиками....Выросли мы уже,а вот до 6 месяцев очень спасал,особенно когда начался период нелюбви к коляске.

mango0071 ≧◔◡◔≦

• Звезда форума
  • Я Настя, ко мне на "Ты"
А я своего пончика уже не могу в слинг усадить,да и тяжело 11,5 кг носить на себе.....Пыталась дома научиться "закинуть"его на спину(как на аватарке у Оксаны-ничего не получилось....Да и слинг у меня из "неправильных"-льняной и с бортиками....Выросли мы уже,а вот до 6 месяцев очень спасал,особенно когда начался период нелюбви к коляске.
может поменять на правильный слинг? б/у Леля льняной, например, должен стоить блюджетно, или же купить эргорюкзак, тоже б/у до 200 грн можно взять.

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
\
Ходить вже з 11 міс., з рук злазить але тільки в домашній, звичній обстановці. Слінг-шарф.
Ще маленький, як хоробрості набереться то й не впіймаєте  ;). У мене пішла у 8,5 молодша  :walldash:, дуже активна, все тільки з нею робити треба було, або поруч, або на мені, зараз самостійна баришня  8).
Можете спробувати носити на стегні, або за спиною (для домашніх справ зручніше набагато і вам буде легше :super:).

foxxxy

• Звезда форума
  • Юлия
Не,Насть,он гоняет уже во всю,я его просто не смогу дольше 10 минут удержать на одном месте,да ещё и свобода передвижения ограничена.А сейчас ещё и зима,на одежду неудобно,а слинговставку на 3 месяца смысла нет делать.Мы ж уже взрослые)

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
С Новым Годом и Рождеством Христовым!!!

Здоровья, мира, тепла, любви, счастья безграничного  ^-^ O:-)!!!
Чтоб все желания сбывались, чтоб детки наши подросли, чтоб все преграды становились наверх ступенькою в пути  ;)

Identity

• ★SuperStar★
  • Татьяна 063-241-88-6ноль
Спасибо, Ксюша! Тебя тоже поздравляем!!!  :-*

Ksuslik

• Звезда форума
  • 066 3272170
Слинговстреча!!! Первая в этом году!!!

18.01.2015 воскресенье на 10:00 Минисадик на Боевой
(кто будет в первый раз, встречу на остановке Боевая, возле храма Архистратига Михаила).

Условия те же, 10 грн и выпечка к чаю.
На повестке дня: обкатать новый тканый шарфик  ;) (Лав энд Кери Пион), я его уже постирала и косой размяла, вполне мотабельно и цвеееет мне ... в общем из-за него и купила  ::). Что еще надо из моего слинго-арсенала, заказывайте, принесу  ;).

Если есть необходимость в Мастер-классе, то заказывайте заранее.

kiritana

• Частый гость
  • **
Я залюбки приєднаюсь  :) ми любимо всякі тусовки, особливо взимку.  ;)  Скажіть будь-ласка точну адресу садочка.

Kupi.cn.ua