Чернігівський форум про дітей

Автор Тема: Одесса и область  (Прочитано 138483 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Vlada2356

• ★SuperStar★
  • Стать: Жіноча
  • 06шесть408пять55пят
Re: Одесса и область
« Reply #135 : 30 Липня 2013, 16:45:14 »
anita, спасибки за адреса Надеюсь,что  у нас все сложится и они нам пригодятся
Мы никогда не получим то,чего мы хотим ,пока не будем благодарны за то,что имеем.

_anita_

• Звезда форума
  • ***0676868460***С 10:00 до 21:00
« Reply #136 : 30 Липня 2013, 17:21:16 »
anita, спасибки за адреса Надеюсь,что  у нас все сложится и они нам пригодятся
на здоровье! ;) и приятного отдыха с хорошей погодкой! :beer:
Збір СП призупинено. Залишки в групі вайберу
https://invite.viber.com/?g2=AQB3yP0R03viKkm2hxfVTsqHOD%2B%2BctaftG7Vlmi4A9%2Bb1uVDWTtx5ljFKF45cceX

Тemi

• Постоялец
  • 0938097016
« Reply #137 : 30 Липня 2013, 22:05:54 »
Аня, спасибо за подробную информацию.

_anita_

• Звезда форума
« Reply #138 : 30 Липня 2013, 22:22:38 »
Аня, спасибо за подробную информацию.
;)
https://invite.viber.com/?g2=AQB3yP0R03viKkm2hxfVTsqHOD%2B%2BctaftG7Vlmi4A9%2Bb1uVDWTtx5ljFKF45cceX

КЛ

• Постоялец
« Reply #139 : 31 Липня 2013, 12:41:57 »
Мы только вернулись с Затоки! :yahooo:
Не знаю как кому - а мне нравится! Точнее, опять понравилось!
Пляж - песок, широченный, вода тёплая, чистая, а ещё порадовало, что всю непогоду здесь мы там провели! На солнышке и в тепле. Снимали номер по 70грн. с человека, за малого 3 лет ничего не доплачивали, спал с нами на двуспалке.
Место для приготовления есть, для лентяев типа меня - кафешка по пути на море - шикарнейшая, на 65-70грн. обедали втроём, выбор блюд - просто обалденный и всё по-домашнему вкусненько.
 Администраторы - мужчинка и его сын, порядочные, чистолюбивые, спокойные.
Дворик закрытый, столов много, качельки... Короче, на след. год подбиваем друзей, чтобы веселее было. ;)
А где вы именно отдыхали. Если можно более конкретно. Я промто выбираю куда ехать в Заток. И как там с летками хорошо. Аак до моря не лалеко. Спасибо

КЛ

• Постоялец
« Reply #140 : 31 Липня 2013, 12:45:21 »
:ok: вечером в личку сброшу там, где мы были несколько адресов.
И мне пожалуйста контакты

(ړײ) Р@дость (ړײ)

• Звезда форума
  • 0933878021
« Reply #141 : 05 Серпня 2013, 21:56:39 »
Аня, а как туда добирались? До Затоки, в смысле)). Я тоже слышала про нее и все были довольны. И сколько минут идти к морю.
Мое СП: Термобелье,майки,пижамы,футболки.
http://rebenok.cn.ua/index.php?topic=36073.0

_anita_

• Звезда форума
« Reply #142 : 06 Серпня 2013, 09:59:07 »
И мне пожалуйста контакты
бросила. :)

_anita_

• Звезда форума
« Reply #143 : 06 Серпня 2013, 10:03:42 »
Аня, а как туда добирались? До Затоки, в смысле)). Я тоже слышала про нее и все были довольны. И сколько минут идти к морю.
мы ездили и на машине и на поезде, а потом маршрутка с Одесского вокзала, идёт 1.15 где-то. Можно и на Электричке от вокзала, но не знаю как ходят они. Мы были по адресам, 5-7 мин. до моря. Чем ближе к морю - тем дороже. Но если на частном секторе возле моря, а не на базах - то там рядом ночные диско, Лунопарк... Музыка до утра грюкает, если с детками, то лучше во 2-3 линии от моря жить, там тихо и спокойно, а на пляж можно пройтись-прогуляться через кафешки, рынок...

LanaS

• Звезда форума
« Reply #144 : 06 Серпня 2013, 11:16:10 »
Ми відпочивали в Одесі та Іллічівську у родичів. Я в Одесі третій раз вже і була приємно вражена містом. З того часу, коли я їздила в школі та після 4 курсу вузу все круто змінилось в кращу сторону. В Одесі ми були на екскурсіях в музеї оброзотворчого мистецтва, ходили в дельфінарій "Немо", гуляли по набережній біля пляжу Ланджерон, піднімались із пляжа по канатній дорозі на Французький бульвар, ходили по магазинах. А купались і відпочивали в Іллічівську. Вірніше невіть не в самому місті, а вже за містом. Там яхтклуб і людські дачі, які називаються рибацьким  куренями, але це тільки назва така, а на справді це добре облаштовані багатоповерхові дачі. У наших родичі 4-поверхова дача з телевізорами, кондиціонерами, нормальним ремонтом із сучасних буд.матеріалів. Взагалі, відзначила, що власники помешкань вже не здають аби що, як раніше це було. Бачила, що і в інших будинках все класно зроблено. До моря 100 мертів. Єдине, що заморочливо було - змивати дрібну гальку з ніг.
Але такого чистого і прозорого моря, як в я ніде не бачила. Заходиш по саму шию у воду і бачиш свої ноги. Але це коли море спокійне, а коли починались хвилі, то були і водорослі, піна, медузи. Але не дуже страшно, прийнятно. Нам розказали, що в Одесі море - це наче як затока, а в Іллічівську - це вже відкрите море. Іллічівськ дуже сподобався, гарне містечко, чисте, красиве. Не таке велике як Чернігів за площею(мені так здалося), але місцевого населення близько 300 тисяч, як і в нас. Дуже висока народжуваність. Навіть, дружина брата мого чоловіка, говорили, що трохи жалкують, що купили собі квартиру в Одесі, а не в Іллічівську.
Взагалі відпочивати класно. :)

_anita_

• Звезда форума
« Reply #145 : 06 Серпня 2013, 11:24:32 »
LanaS, дайте координаты Ваших родственников, может, в след. году пригодится, и расценки их, если можно, в личку напишите, плиз. :)

Марина2

• Постоялец
« Reply #146 : 06 Серпня 2013, 11:50:32 »
LanaS, дайте координаты Ваших родственников, может, в след. году пригодится, и расценки их, если можно, в личку напишите, плиз. :)
+1 и мне если можно, планируем через неделю ехать в Одессу.

LanaS

• Звезда форума
« Reply #147 : 06 Серпня 2013, 12:09:20 »
Наші родичі рідко здають. Дача тещі брата мого чоловіка. І оскільки у них 4 онуків, то самі приїздять відпочивати, коли захочуть. В Одесі вони на пляж не ходять. Якщо ж пустять квартирантів, то самі вже не наїздяться. Ну і для родичів тримають.  Коли ми були у них то, вони декілька днів побули з нами, а потім поїхали в Одесу, але вільне місце ніколу не здавали. Так що ми 1,5 тижні самі жили. За два дні до нашого відїззду до них приїхала двоюрідна сестра з подружкою із Москви, вони спочатку побули в Одесі, а в той день коли ми вже відїзжали, то невістка  мого чоловіка цих дівчат привезла, а нас на вокзал відвезла. Ось такий у них конвеєр. На початку вересня мати мого чоловіка збирається їхати в гості, так що там...пусто не буває. А враховуючи, що мій чоловік із багатодітної сімї, то поки усі родичі з Чернігова  там відпочинуть, так і літо закінчиться :) До того ж, люди там набагато заможніші, ніж у нас, так що не усі на цьому заробляють. Брат мого чоловіка працює в американській фірмі на круїзному лайнері, так що у вересні торбу грошей привезе ;D
Розцінок на житло в цих дачах я не дізнавалась, якось не зручно там було питати. Але от у самому Іллічівську таки запитала: 1 кімнатна квартира - 240 грн за добу. Думаю, що приблизно так ціна буде скрізь. Там, де ми відпочивали - це раніше був причал для човнів і власники цих човнів мали рибицькі деревяні курені для зберігання різних причендал,  але колись сталась велика пожежа у все згоріло. І власники цих ділянок під курені будували вже на місця для зберігання своїх речей, а дачі багатоповерхові. Там в ширину не розбудуєшся сосбливо, бо в кожного всій участок, а у висоту скільки завгодно, аби фундамент витримав. Моя донька, сказала, що коли вона виросте, то також матиме там свою дачу :). Ну, нехай збувається.

_anita_

• Звезда форума
« Reply #148 : 07 Серпня 2013, 18:49:33 »
Эх, где-бы себе родственников на море взять? :-\ :D

LanaS

• Звезда форума
« Reply #149 : 08 Серпня 2013, 09:24:56 »
Эх, где-бы себе родственников на море взять? :-\ :D
Іноді такі повороти долі бувають, що ну ніколи  і не подумала б.
 Це я про те, що ще ж невідомо, де колись наші діти житимуть.
 Хтось вийде заміж за кордоном буде жити,
а хтось стане військовим і працюватиме в Севастополі.  :)

Але хочу про себе сказати, що маючи родичів на півдні я особливо гостинністю не зловживаю.

І взагалі, моя позиція така, що як би добре не відпочив, наступного разу хочеться їхати в інше місце. Бо на світі стільки усього цікавого, що хочеться ну хоча б частину того побачити. Короче кажучи, я за різноманіття.  Як місць, так і видів відпочинку.  Класно і цікаво відпочивати можна не тільки на морі.

Ми цього літа зробили тури вихідного дня по нашій області. Побували у Любеч, красота. І по місту погуляли і на Дніпрі відпочили, риби наловили, шашликів насмажили. Потім побували в Новгороді-Сіверському - найпівнічніше місто України, як там тільки цікаво і гарно.
А які краєвиди із замкової гори, що в Любечі, що в Новгороді. Це словами важко описати.   

День Конституції України відзначили прогулянкою на човні по Десні.
Плануємо цього літа ще в Бтурин і Львів. 

Я навіть у Чернігові  кожного разу хочу на Десну на новий пляж. Хоч і дуже рідко, але  цього літа були і за пішохідним мостом, Бобровиці в районі "лодочної станції".  Раніше часто за Брянськ і на Золотий берег. От начебто річка одна й та  ж, але всеріно вигляд різний
« Останнє редагування: 08 Серпня 2013, 09:42:30 від LanaS »