Эх, где-бы себе родственников на море взять?

Іноді такі повороти долі бувають, що ну ніколи і не подумала б.
Це я про те, що ще ж невідомо, де колись наші діти житимуть.
Хтось вийде заміж за кордоном буде жити,
а хтось стане військовим і працюватиме в Севастополі.

Але хочу про себе сказати, що маючи родичів на півдні я особливо гостинністю не зловживаю.
І взагалі, моя позиція така, що як би добре не відпочив, наступного разу хочеться їхати в інше місце. Бо на світі стільки усього цікавого, що хочеться ну хоча б частину того побачити. Короче кажучи, я за різноманіття. Як місць, так і видів відпочинку. Класно і цікаво відпочивати можна не тільки на морі.
Ми цього літа зробили тури вихідного дня по нашій області. Побували у Любеч, красота. І по місту погуляли і на Дніпрі відпочили, риби наловили, шашликів насмажили. Потім побували в Новгороді-Сіверському - найпівнічніше місто України, як там тільки цікаво і гарно.
А які краєвиди із замкової гори, що в Любечі, що в Новгороді. Це словами важко описати.
День Конституції України відзначили прогулянкою на човні по Десні.
Плануємо цього літа ще в Бтурин і Львів.
Я навіть у Чернігові кожного разу хочу на Десну на новий пляж. Хоч і дуже рідко, але цього літа були і за пішохідним мостом, Бобровиці в районі "лодочної станції". Раніше часто за Брянськ і на Золотий берег. От начебто річка одна й та ж, але всеріно вигляд різний