Я довго не вмішувалася, хоча маю власну точку зору. Кожна людина по-своєму трактує ці події, й кожен по-своєму правий. Я не хочу, щоб мої діти жили в країні, де бояться міліцію, де корупція зашкалює, де на зарплату не проживеш (й тому процвітає "лівак" в усіх його проявах), де прийнято плювати в свої власні криниці в прямому й переносному значенні. І ніхто з вас не хоче. Якщо мовчати, то так нічого й не зміниться на краще. Так, владу треба змінювати на виборах, а не на площах. Й звалювати всі проблеми на попередників влада не повинна. Це теж розуміють всі. І не в Європі чи Росії справа. А в нашому бажанні чи небажанні щось робити для змін. Бо так і будемо "біду пхати". А "вселенський (американський, масонський, єврейський, московський, буро-зелений тощо) заговор" - може він і є, але це не значить, що треба мовчати й сопіти в дві дірочки. Я б хотіла, щоб в моїх дітей був такий педагог як Оgle. "Бійся байдужих - вони не вбивають й не зраджують, але саме з їх мовчазної згоди на землі існують вбивство й зрада"... Респект, Ольго!