А в мене просто ком нервовий в горлі стоїть. Плачу , молюсь, нічого не можу робити, і в мене вже просто наркозалежність від новин і компа. Дівчата які підтримують мою політ. позицію, або протилежну, ті кого я можливо ненароком образила, прошу- не тримайте камінь на душі. Не важливо яка в нас влада, не важливо якою мовою ми говоримо- ми одна нація. Я просто відмовляюся розуміти тих хто не бачить в діях Росії нічого протиправного. Не дайте нас розколоти- потім буде пізно. Росіяни вже топчуть нашу землю, нехтують кордони, і далі накопичують війська.... я не знаю що може Путіна зупинити :walldash:Про спланованість майдану і про протидію народу Путіна в лиці Яника не буду говорити...Скажу тільки одне про роль ПС і Яроша, чому ніхто не задумується про те, що вони- це козирна карта в руках Путіна, завдяки їм можна було сплітати байки про бендер, розділяти і драконити народ( навіть тут в Чернігові багато хто повівся, то що говорити про схід і південь), це просто офіційне запрошення військ в Україну, все Путін спланував давно, або вчасно зорієнтувався теж вже не важливо. Я Хмельничанка- та полюбила Чернігів з його древньою історію, древнішою за Москву... я хочу тут вільно жити,говорити що думаю, сперечатись за дурниці в сп, а не схуднути на 2 кг- за тиждень на політичній дієті. Я не хочу щоб мене за напис Я ЗА МИР- пакував омон.Дівчата давайте згуртуємось проти зовнішнього ворога, а поцапатися в середині ми завжди встигнем

і Бажаю росіянам ніколи не відчути того жаху що відчуваємо ми, коли вони- наші брати йдуть війною.