10 жек решил устроить завтра собрание , с целью перевести дом на ОСББ
- сибсидии потеряем
- состоянее дома скорее всего очень плачевное, деньги они как всегда про...ли и поэтому хотят чтоб жильцы дома сами выложили колосальные суммы на ремонт
- в случае чего ОСББ государством никак не контролируются
и т.д. и .п. 
тупо хотят снять с себе все заботы и проблемы , особенно что касается затрат на ремонт сношенных труб и прочее, в случае каки-то аварий они отвечать не будут, скажут что жильцы сами виноваты что не прокгонтролировали и вовремя не отремонтировали.
що ви за той ЖЕК так вціпилися? ми ось платимо 30 грн. в місяць незрозуміло за що і кому

Дім на 5 квартир, спільний двір. Поки ми не купили тут квартиру, у людей не було нічого - ні води в домі, ні каналізації, ні огорожі нормальної, взагалі бардак. Каналізацію, воду провели самі, дім обштукатурили самі, забор зробили самі, косимо траву в дворі самі, хоча це входить в обов"язки ЖЕКа. Залишився у дворі туалет, котрий скоро впаде, користується ним одна сім"я, раз на тиждень його повинна мити прибиральниця з ЖЕКу - я її бачила за 4 роки разів 2-3. Зате весь наш ЖЕК знає, що у нашому дворі найбрудніший туалет - прибиральниця так сказала.

За ці роки, скільки я тут живу ЖЕК хіба-що дах перекрив трохи - замінив 5 листів шиферу. ВСЕ!! А, сміття ще вивозить кожну суботу. Добре, що о восьмій ранку, а не як колись - в понеділок о шостій
Може у вас краща ситуація, тоді інша справа...