Как мне поступать?? всем ксерить сертификат - если я в распив всем отпырскиваю ( и из бутылки иногда и 15 бутыльков получается), я просто могу предьявить документы- от куда беру ,накладную, показать упаковку- проверить код страны производителя и прочее.....
всем сомневающимся в подлинности прошу в СП не заходить, дабы не тратить свое и мое время.
якщо відкинути емоції - то дане запитання не містить нічого такого а порада про сертифікат стоїть на першому місці при виборі оригінальної
парфюмерії
мене цікавила в найближчий час "Escada Cherry In The Air by Escada EDT Spray 3.4 oz Limited Edition" та аналогічна 30 мл упаковка (а далі аналогічні придбання на 8 березня...), які (як для пересічного чернігівця) коштують не так і дешево, але мені потрібен саме такий подарунок і тому, логічно, я шукаю шляхи до його здійснення, бажаючи бути впевненим у його якості / країні виробнику / даті виготовлення
"от куда беру" - дякую, назва магазину написана в першому пості, і перш ніж спитати, я багато прочитав відгуків про нього...
"всем сомневающимся в подлинности прошу в СП не заходить, дабы не тратить свое и мое время"
- вибачте, що забрав частинку Вашого часу на написання відповіді, загалом питань більше немає, дякую.