Valeria, а что еще мы не увидели
?
знаєте коли я ще не жила в Чернігові, то думала що це саме красиве, чисте місто і що тут ВСІ люди дуже привітні і доброзичливі, а проживши тут вже трохи більше 2-х років, я зрозуміла, що це такеж місто як і моє рідне Рівне, тут такі самі кончені дороги, на яких якщо гуляти на каблуках можнв поламати собі ноги, що не всі люди тут чудові, і я зрозуміла, що якби в мене був вибір, то ніколи б не поселилася в центрі міста і в квартирі, тому що я 20 років прожила в будинку, де у мене був ціле подвіря, МОЄ ПОДВІРЯ, і ніяка шпана в мене під будинком не курила і не розпивала алкоголь, окрім моїх друзів коли ми що небудь святкували, а зарез я виходжу з підїзду з донечкою на прогулянку, а ці довбані (вибачте на слові) ПТУшники стоять і табачать під ним, а коли я роблю зауваження, то вони ще й прирікаються, якби в мене вдома така ситуація склалася, то вони б летіли звідти як пробки з пляшки з шампанським

якби ви переїхали до міста яке вам зарез подобається і пожили там, то зрозумілиб і побачили б все те що я побачила вже в Чернігові, і нажаль Ч в мене вже не викликає такого захоплення як спочатку

Це можн порівняти з захопленням кимось, спочатку людина видається ідеальною, а потім через деякий час почи наються помічатися недостатки і нажаль це неможна непомітити